Bøn – er ikke kedeligt men vildt og kraftfuldt

Bøn kan umiddelbart virke kedeligt og måske lidt energiforladt. Det er virkelig en misforståelse.

I den kraftfulde overgivelses-bøn udspænder vi nogle af de største energimæssige polariteter muligt at opleve.

Vi kan bruge overgivelsesbønnen når vi står over for udfordringer, som vi ikke kan håndtere med vores personlige yang – når vores vilje, energi, tankekraft og fokus står magtesløse. Fx i personlig krise og smertefuld afmagt.

Ved hjælp af bøn, går vi den modsatte retning af vores personlige vilje. Viljen lader vi blive til fuldstændig villighed, vi tillader det fuldt overgivne hjertes dybe yin manifestation at udfolde sig.

Fra dette sted påkalder vi, og hvad vi kan opleve, nærmest som en naturlov, er at den største yang – det store lys ovenfra, lyn fra himmelen, manifesteres i os. Helt konkret.

Det er yin og yang vi udspænder, og aktivering af de største healende kræfter.

Denne kraft kan hjælpe os bryde de tykke mure om vores hjerter, bringe liv, lys, bevidsthed helt ind i knoglerne og vores dybeste essens.

Bønnen og påkaldensen rummer enorm kraft, og er langt fra kedeligt.

Det er min erfaring, at bøn ikke kræver træning, men at når vi som mennesker står i stor nok smerte eller dyb nok smertefuld længsel, så kræver det blot et lille skridt at få fat i overgivelses-bønnens healende kraft.

Hvis du mærker at påkaldelses-, overgivelses- og healingsbøn taler til din dybere længsel, byder jeg dig velkommen til en intro-session, hvor vi sammen laver påkaldelse og jeg nænsomt og simpelt støtter dig til at åbne op for de store kræfter og lade dem arbejde gennem din krop.

Processen er fuldt ud din egen, jeg healer dig ikke, men du vil opleve kontakt til dine egne højere healingskræfter.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH