For den der har tillid til gudskraften, er den dybeste healing mulig

For den der har tillid til gudskraften, er den dybeste healing mulig.

Når først vores sjæl vågner i en spirituel åbning, så bliver en langt dybere healing mulig, og vores healingsrejse vil være forskellig fra andre mennesker, som ikke har spirituel erfaring.

Min invitation er til dig der allerede har oplevet kontakt til gudskraften, dig der har haft en spirituel åbning, dig der allerede har erfaret nok til at du har tillid i hjertet til det der er større end os selv og vores personlighed.

Fordi, selv om vi har en åbning, ja selv om vi har kontakt til gud, kan vi meget vel have brug for healing, og have mange smertefulde forløsningsprocesser vi skal gå igennem.

Faktisk er det sådan, at når vi får åbninger, så stiller smerten, traumerne, karmaen sig i kø for at blive forløst.

Så selv om en spirituel åbning kan virke dybt forløsende, og som at nå målet i sig selv, så tit er det simpelthen et startskud og et fundament for en dybere healingsprocess kan komme i gang.

Det er min invitation, for dig der har troen i hjertet, dig der godt ved at vi ikke bare er her i kød og blod, dig der har set nok til at vide at der er noget højere at hengive sin ind i.

Det er essensen af min invitation, at når vi har dette grundlag, når vi har fået antændt sjælens flamme een gang, når vi har set nok til at sjælens flamme vækkes til live, så har vi samtidig fået det grundlag for healing, som gør at vi kan heale umådeligt meget, umådeligt dybt, umådeligt hurtigt.

Vi kan heale på måder som ikke er tilgængelige for mennesker, der endnu ikke har oplevet opvågning.

Vi kan heale med metoder der går langt ud over hvad man ellers kan i den almindelige mainstream verden af terapier og videnskab.

Så min invitation er til dig der allerede har en erfaring med gudskraften, fordi, det er denne erfaring som er vores udgangspunkt for arbejdet i Healing Enquiry. Vi tager udgangspunkt i det sjælens frø som allerede er begyndt at spire.

Og jeg taler ikke blot til dig som har en indledende erfaring – for selv om vi har mange erfaringer med gudskraften, kan vi godt stadig have mange skridt vi skal gå, og meget som skal healer dybere.

Vi kan også have store åbninger på nogle planer af vores væsen, virkelig have hul igennem, mens andre planer af vores eksistens ligger helt i skyggen og kalder på healing.

Essensen er, at hvis der er en åbning, hvis der er tillid til gudskraften, og dermed også villigheden til at mærke dybere, til at se ting i øjnene, til at møde gammel karma, møde smerte, møde traumer – hvis der er denne grund at bygge på, så er der nærmest ingen grænser for alle de veje vi kan gå dybere og lade sjælens flamme brænde og frisætte dybt og kraftfuld.

Målet er, at den åbning der er ind i gudskraften, kan blive et mere og mere stabilt fundament i livet. Men for at gudskraften kan få lov at flyde friere, så er der konkret healingsarbejde der skal gøres.

Det er dette dybe smukke healingsarbejde som kommer efter en opvågning, som er invitationen her med Healing Enquiry.

Dybt velkommen <3 🔥❤️🔥

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH