En fornyet invitation

I denne tid skifter mit arbejde karakter, og jeg vil gerne dele om dette skifte og en ny invitation, som den viser sig.

Det sidste års tid har min invitation primært været det dybe tillidsfulde og hengivne “ja” til smerten, skyggerne, mørket og døden. Ja i den simple accept og det inderlige ja igennem bøn. Det har jeg gjort fordi det har været min egen kraftfulde og smukke vej, og fordi jeg selv har ønsket at der havde været nogle for mig til at gå med mig gennem mit egen mørke dengang da det åbnede sig for mig.

Jeg har på min egen krop set, at for at gå gennem mørket, er det en uvurderlig støtte ikke blot at have gudskraften, men også et menneske i kød og blod som kender denne vej, og som ikke bliver bange, men som forstår at det er i sandhed gud der arbejder gennem mørket, og at det er en renselsen- og frisættelsesprocess. Som ser at det dybe ja til mørket er vejen til en dødsprocess som fører til genfødsel. Igen og igen.

Det har været mit ønske at møde og støtte mennesker igennem de dybe smukke mørke transformationsprocesser.

I mit arbejde det sidste år, har jeg med ydmyghed set og måtte sande, at nok kender jeg mørket dybt intimt og kan gå i dødens og smertens dal. Og jeg kan med med stor erfaring bag mig indgyde tillid til at stole på mørkets egen smukke intelligens.

Men lige meget hvor dybt fra mit hjerte jeg siger “mørket er OK, det er gudskraften der arbejder”, så kan jeg ikke give et andet menneske den vished i hjertet det kræver at sige ultimativt ja. Dette ja er en nådegave, som kun kan fødes i et menneskes eget hjerte. Det er som et frø der spirer. Ofte er jeg kommet til at bede mennesker sige dybere ja end de måske var klar til og før det dybe ja i hjertet var spiret.

Det har været en kilde til en langvarig undersøgelse for mig, hvor jeg har spurgt mig selv hvordan jeg så kan hjælpe og støtte.

Og nu denne tid, er det så lyksageligt, at en ny vej viser sig. En vej som kommer helt naturligt. Jeg ser nu, at jeg behøver ikke tage alle mennesker af den samme vej som jeg er gået af, selv om det er en vej jeg elsker, og en vej jeg stadig går.

Smerten og mørkets vej er stadig min vej som igen og igen fører mig dybere i både mørke og lys – og skulle nogen ønske at gå denne vej, så er det altid min dybe invitation, og jeg vil fra hjertet glædes ved sammen at gå gennem mørket.

Men nu viser der sig langt simplere veje at gå, og heri ligger min invitation.

Min invitation er det simple sjælemøde og bevidsthedshealing.

Det simple sjælemøde, er i virkeligheden det mest simple i verden. Der er intet der skal gøres. Vi sidder bare, jeg lader min sjæl træde frem, og i det inviterer jeg den andens sjæl frem. Så sidder vi og erfarer bare hvad der sker når sjæle mødes – hvad sjælene vil, og den dybe og helt naturlige hjemvenden til essens når sjæle mødes direkte simpelt. Dette sjælemøde er den grundlæggende basis vi arbejder fra, en basis som på mange måder er fuldendt i sig selv.

Mere konkrete arbejde jeg inviterer til, kan man kalde clairvoriant energihealing. Clairvoriant i den forstand at det bunder i en seen med sjælens sanser. Vi sidder overfor hinanden, når vi synker ind i sjælens klarhed og den dybe tryghed kommer i rummet, så begynder energier, ubalancer, skygger mm. at vise sig tydeligt i rummet. Jeg gør ikke noget aktivt med alt dette, jeg bruger blot min åbne bevidsthed til at invitere alt frem, og så ser jeg det. Og jeg inviterer den anden til at se med i en udpegning og en fælles intuning i disse ting der vises. I denne klare seen af disse ubalancer, mørke strukturer, huller mm, der sker der en automatisk balancering og healing. Både i sessionen og i tiden efter. Jeg sender hverken energier eller hvidt lys – jeg ser blot hvad det som viser sig i dybere forstand har som udviklingsmulighed, og så byder jeg blidt og klart dette allerede eksisterende potentiale velkommen til at udfolde sig selv spontant. Det er som en sagte kalden af altings dybere mulighed.

Disse to invitationer ønsker jeg at give, og de vil blive en fin og blid basis for den vej jeg fremadrettet inviterer til.

Tak for at læse med, og velkommen

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH