Er du “woke” eller er du “awake”?

Er du woke eller er du awake?

Hvad vågner du op til i din opvågning?

Vågner du op til konkrete indsigter, oplevelser, forståelser og sansninger ELLER vågner du til det, hvoraf alting fødes?

For mig er det fuldstændig afgørende at vi skelner, mellem at vågne til “noget” i modsætning at vågne til det som er før alt, bag alt, igennem alt og som er alt. Det som ingen substans har, som er mere virkeligt end alt, og som føder alt. Det som er kilden til enhver konkret indsigt, healing, erkendelse og som giver adgang til er erfare højere planer og dimensioner.

Denne skelnen er så altafgørende.

Og for mig at se, er det opvågningen til kilden selv, der gør forskellen om vi potentielt kommer ud på en spirituel tur-og-køre-med-de-skøre i stor fragmentering og forvirring, eller om vores opvågning finder ind i større og større soberhed, klarhed og kraft.

Forskellen er, om vi erkender kilden og essensen af det hele, og begynder rent faktisk værdsætter og ærer den, og om vi vælger konsekvent at lægge vores energi, bevidsthed liv og orientering ind i kilden selv.

For alternativet i en spirituel åbning kan ellers være, at vi begynder at fare ud i tusind oplevelser på tusind planer. Jeg lover dig, at hvis vi synes det almindelige 3-dimensionelle menneskeliv rummer mange muligheder for at fare vild i alverdens stimuli, snak, tanker, følelser, sansninger – ja så er det ingenting i forhold til når vi begynder at åbne til endnu flere bevidsthedsplaner. Når vi begynder at åbne til det karmiske plan, kollektive og arketypiske plan, planer af højere frekvenser og verdener, så kan det blive et festfyrværkeri af nye oplevelser. Smukke høje oplevelser, eller svære afsindige oplevelser, men oplevelser og ikke dybere erkendelse.

Hvis ikke vi har orientering ind i kilden, ja så vil alle disse højere planer og erfaringer, ofte blot blive en højere potens af adskilt fragmenteret liv, hvor vi er een der oplever “noget”, og hele tiden forholder os som et adskilt subjekt til alverdens objekter. Lige meget om det så er på de fineste smukke planer. Lige meget om det kommer med gaverne af healing, clairvoriance, evnerne til at rejse i tid og rum og bevidsthedsplaner. Hvis vi bliver ved at se os selv som adskilte, så er vi blot “woke” – woke til stadig større dybder og aspekter af det adskilte liv, smukt som det også er.

Du som er vågnet, som erkender kilden selv. Dig der har åbningen ind til det som er formløst, levende, virkeligt. Virkelighed før noget andet. Den virkelighed som vi ikke kan røre ved eller sætte ord på. Det levende vi ikke kan gribe efter, dette som er som det reneste fine strømmende vand. Det eneste vi kan, er at åbne os for det. Vi kan lade det levende trænge ind i hver en celle, ind i vores dybeste væsen, ind i alle planer af os og vække os stadig dybere fra drømmen af adskillelse og polaritet.

Når vi gør det, bare åbner os til det levende, så sker der det smukkeste magiske. Alt det som kunne være kilde til forvirring og forvildelse – tanker, følelser, energi, krop, karma, højere planer – alt det bliver centreret, alignet og helliggjort. Det levende bare danser ind gennem alt. Så er der ingen forviring, så er der i stedet bare velsignelse på flere og flere planer.

Når vi læner os ind i det levende, så bliver vores spirituelle åbninger til højere verdener, karma, sjæl, energi, alt sammen bare til nye veje som det levende kan udfolde sig, udtrykke sig, fejre sig selv på endnu flere planer. I lyset af opvågning til kilden selv, så er vores spirituelle åbninger der ellers kunne forføre os, bare smukke og muligheder for at det levende kan fejre sig selv ind gennem endnu flere planer.

Så er der ikke forvirring i åbning, men i stedet kommen-hjem i gennem alt. Alt sammen ved at orienteres ind i kilden som det eneste virkelige.

Så dig, du som har opvågning til kilden – lige meget hvor kaotisk og smertefuldt det måske er. Lige meget hvor meget det brænder i dig, i alle mulige planer. Lige meget hvor du er på din konkrete vej. Lige meget om det er smukt, høj, fantastisk, eller brændende umuligt, så velkommer jeg dig til at gå sammen på opvågningsvejen.

Min invitation er følgeskab på opvågningsvejen. Det er invitationen i sessioner, cirkler og retreat. At udfolde og støtte hinanden i opvågning. Fejre kilden, og dermed styrke og bekræfte det i os selv og hinanden.

Velkommen, smukke ven, til følgeskab på opvågningsvejen.

Velkommen 🙏🔥💛

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH