Genbrug er guld!

Genbrug er guld!

Stop med at skille dig af med dine problemer og din indre smerte.

I stedet for at prøve at få problemer til at gå væk – så kan vi genbruge dem; up-cycle, transformere dem.

En praktisk sammenligning er, at skal vi rydde op, så kan det ganske rigtigt føles forløsende og frisættende at tømme loftet og smide det hele ud. Væk med det – og plads til noget nyt.

Men hvis vi virkelig begynder den helt store oprydning, så viser denne strategi sin begrænsning. Hvis min bil og mit hus ikke passer mig længere; skal jeg så bare forære bilen væk og brænde huset af? Godt nok vil det give frihed at brænde huset – men selv om huset ikke passer os længere, er det også klart, at det stadig udgør en væsentlig ressource. Så med lidt almindelig fornuft vil de fleste af os nok vælge at sælge huset, få penge, og omsætte dem til noget der gavner os.

Et eksempel på hvordan smid-ud strategien har sin begrænsning i det fysiske liv.

Det er det samme på de indre planer!

Der er en tendens i tiden, til at vi bare skal vinke farvel til alt det dårlige. Give det tilbage, som ikke tilhører os. Skrive det dårlige på en seddel og brænde den. Bede højere magter fjerne vores problemer.

Det gør vi ikke i healing enquiry. Vi transformerer det i stedet.

Konkret, måden vi gør det, er at møde problemet – den indre smerte – med høj, klar, tålmodig, kærlig bevidsthed.

I denne process oplever vi problemet tage fysisk form i vores oplevelse. Vi vil opleve problemet i de fysiske 5 sanser, og også i vores højere indre sansninger. Vi vil for vores egne “øjne” opleve problemet, tage form som den “lave” energiform det er. Ækelt, udflydende, vagt, dæmonisk måske. Det kan se ud på mange måder.
Når vi bringer bevidsthed til, så begynder det at skifte form. Mere klart; afgrænset, det krystalliseres til klar form, højere energi og lysintensitet, og viser højere arketypisk symbolik. Man kunne sige at problemet vibration øges – helt konkret er det noget der sker for vores egne øjne. Som at sidde og kigge på en lort der foran vores øjne bliver til guld.

Når smerten er transformeret, “blevet til guld”. Så byder vi det aktivt velkommen i vores energi-system. Og ser hvordan denne nye høj-energetiske kvalitet tager plads i os, der hvor den hører til. Vi vil konkret se hvordan det genbrugte problem nu lægger sig i kroppen, som en positiv og styrtende del af os.

Vi har genbrugt; up-cyklet; transformeret lort til guld.

Det gælder store og små problemer.

Små problemer kan transformeret udramatisk på få minutter.

Store problemer, altså smertefulde livstemaer; tager længere tid og ser lidt større ud. Ligesom hvis man skal sælge sit hus; så tager det også længere tid end at rydde op i skuret.

Men også de største problemer og smerter transformerer vi i healing enquiry. Og til vores glæde opdager vi; at de største problemer gemmer på vores største styrker og ressourcer.

Det giver en enorm glæde og frihed at opdage at vi ikke behøver skulle have noget til at gå væk. Vi kan møde alt i os selv.

Så, hvis du har problemer som ikke vil gå væk. Eller hvis du intuitivt mærker at i ethvert problem er også en løsning. Så inviterer jeg dig til healing enquiry.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH