Græseløshed – afhjælpes ikke ved at træne grænser!

Græseløshed – afhjælpes ikke ved at træne grænser!

Når det gælder grænseløshed, er der noget som er meget vigtigt at forstå.

Når vi er grænseløse, det kan være både udadvendt og indadvendt, men lad os lige nu snakke om den indadvendte grænseløshed hvor vi bliver grænseoverskredet og overvældet. Hvor vi er sårbare, hvor andre mennesker går over vores grænser. Vi kan ikke sige nej, og vi kan heller ikke sige ja.

Vi står med vores behov ude i den store verden, og bliver bare overstrømmet af alt muligt – energier, andres følelser, føler os måske udnyttet.

Det kan være meget smertefuldt, meget svært, og føles nærmest uløseligt at være i sådan en tilstand.

.

I denne situation, er der mange som vil sige, at vi skal lære at træne vores grænser, at vi skal lære at sige “NEJ”. At vi skal lære at stå op for os selv og finde vores vrede. Og så kan vi komme ud i sådanne nogle former for terapi og selvudvikling hvor vi står og skal råbe “NEJ”, blive vred, kaste med ting.

Der er mange gode ting i sådanne øvelser, især invitationen til at finde sin egen styrke.

Men… det som kan overses her, som er helt essentielt, er den dybere årsag til grænseløsheden, og dermed en dybere løsning.

For grænseløsheden handler aldrig ikke blot om vi mangler grænser – det er dybere end det.

Det skyldes altid, at vi har et behov, som ikke er opfyldt. Vi søger noget udenfor os selv, det er derfor grænserne mangler.

Har vi uopfyldte behov, og lærer vi så mekaniske strategier for at sætte stærke grænser, så sker der frygtelige og smertefulde, at vi blot lukker vores egne behov inde – som fangede dæmoner der ikke får næring.

Så vil vi blot gå rundt som mennesker med klare stærke grænser, men vi vil have et stort sort hul indeni.

Intet er dermed løst, og det som vil ske, er at de uopfyldte behov nu vil være fortrængt yderligere, og kan vise sig som skyggeadfærd. Med vores adskilthed fra verden og tillærte grænser, vil vi kunne komme til ubevidst at søge vores dybe behov opfyldt i en mere subtil og skjult grænseløshed.

Vi vil blive til energivampyrer med stærke grænser. Det er et meget udbredt fænomen blandt mennesker med tilsyneladende “gode grænser”. Ofte vil vi have grænser i de nemme relationer, mens vores nærmest intime relationer vil blive stedet, hvor vi fortsat kan leve grænseløst.

At lære at sætte grænser, uden helt åbent og ærligt at kigge på de dybere behov, kan være en frygtelig strategi, som kan give stort bagslag.

.

Essensen her, og min invitation, er i stedet at søge meget dybere, efter det grundlæggende behov som ligger til grund for det hele.

Hvad er det vi egentligt søger og længes efter?

I bund og grund er det vi mangler, kontakten til vores egen indre kilde af kærlighed, vores iboende strøm af blødhed, blidhed, opfyldthed. Det er den vi mangler at mærke og leve fuldt ud.

For hvis vi hviler i vores egen indre kilde af velvære, åbenhed, blødhed om hjertet, sanselighed i kroppen, tilliden til alt er godt – ja så er det faktisk ikke spor svært at sætte en grænse. For så er der ikke så meget vi grundlæggende har behov for i den ydre verden.

Så behøver vores grænser heller ikke være så hårde og faste.

Så er det hele slet ikke så svært. Så behøver vi ikke stå og råbe og skrige “nej” for at lære at sætte grænser.

Så behøver vi ikke adskille os fra et andet menneske når vi sætter en grænse.

Så behøver vi aldrig bevæge os væk fra den grundlæggende hvilen i den indre kærlige strøm.

Så kan vi sætte kærlige og blide grænser, uden at miste kontakten til andre mennesker.

.

For dig som oplever grænseløshed, så er min invitation – at søge og møde det allerdybeste behov først.

Jeg inviterer dig til for en stund at accepterer det som er svært i det ydre, sætte det lidt på pause, for en stund ikke bruge din energi på at prøve at kæmpe med andre mennesker. Tage lidt plads og rum, trække dig tilbage.

I stedet så kigger og mærker vi indad. Vi går dybt, blidt, ærligt, modigt og nænsomt indad og begynder at mærke de behov som ikke er blevet mødt dybt dybt inde.

Når vi gør det, så kan vi komme ind og mærke dybe sorte huller, tomhed, smerte, aldrig være mødt af mennesker, føle os forladt af Gud. Dybe ting, som er det helt essentielle at arbejde med, nære og opbygge.

Vi går hele tiden til det fineste og det dybeste. Det som sker når vi møder den dybeste længsel, så er det nærmest som en domino-effekt, der sender healing ud i alle vores grovere lag af eksistens, så vil alle andre dele af vores udvikling og væsen også begynde at falde på plads.

Så vil vores grænser også begynde at komme helt automatisk. For så begynder vi helt naturligt at mærke os selv, og stå i vores egen dybeste essens.

Dette er min invitation til dig der oplever grænseløshed.

.

Det konkrete arbejde vi laver i session, er møde i sjælen, og derfra en åben, blid, kærlig udforskning og healing af de dybe smertefulde behov og længsler. Metoderne er healing enquiry og i det dybere den direkte påkaldelse af healing fra den højeste kraft, til at vække din dybeste essens til live.

Tak for at læse med, og velkommen

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH