Hengivelses-retreat. For dig i opvågning med spirituel åbning

At være sammen i hengivelsen. At dele overgivelsen ind i den levende kraft her og nu, det er for mig det smukkeste fællesskab.

Det er invitationen til retreat her.

Invitationen er til dig der har hengivelsen i hjertet, dig der bare ønsker at fejre livet som er dette nu. Dig der ønsker bare at kaste dig ind i livets ild, i dette brændende nu.

Dette ønske og kald til hengivelse, det er vores fælles dør ind i retreat.

Når vi alle hver og en, dybt ønsker hengivelsen, mere end noget andet, så kan vi sammen som cirkel gå så dybt i kærlighed sammen.

Dette levende nu, svarer hvert et ønske og kald. Det gør al forståelse unødvendig. Al stræben efter noget som ikke er her og nu, falder bort i det levende virkelige. Nuet er levende, og det er nok i sig selv. I ofringen af alle mål, modtager vi velsignelses-gaver større end vi nogensinde kunne have ønsket og forestillet os.

Det er denne simple og dybe realisering, som er vores udgangspunkt for at mødes.

Vi mødes fordi vi hver især har opdaget den levende strøm, og fordi vi hver især har sagt ja til at dette nu er vejen. Vi har sagt ja til, at det er i dette nu vi vælger at leve. Dette øjeblik, som er evigt, levende, dansen, som er velsignelsen selv.

Det er den erkendelse som vi bringer og som vi mødes om.

Så har du opdaget livet i dette nu? Det er hvad jeg kalder opvågning. Så basalt, at opdage at livet er nu. Så velkommen til retreat!

.

Vi mødes i cirklen, vi kalder kraften, vi hengiver os til livets strøm, og vi lader denne formløse kraft bevæge os så evigt evigt dybt.

Og vi bliver ved og ved, dag og nat – for dette nu stopper ikke.

Hvis der er noget der stopper os fra at være i dette nu, så er det frygt og alt det vi har fortrængt af indre mærke. Traumerne som ligger begravet. Mental, emotionel og fysisk dissociering. Gammel karma. Kollektiv smerte. Det er det som stopper os fra at være i livet vågent hvert øjeblik – og for at den evige kraft kan tage liv ind gennem os.

Når vi sidder sammen i cirklen og kalder kraften, så bliver alt det fortrængte bevæget. Det er vores dybe ja til livets strøm, som gør at alt denne gamle smerte og illusion kan bevæges og frisættes ind i den rene ild. Det er vores ja, som gør at vi kan brænde gennem alt der ikke er det rene liv. Ved igen og igen at sige ja til at være her, i nuet, ja til kraften, ja til nuet.

Og vi vil igen og igen falde ud af kontakten med kraften, når den dybe smerte i os bevæges. Det er her vi som cirkel er stærke, når vi sammen igen og igen siger ja til den levende kraft.

Sammen dedikerer vi os til livet, som er her og nu. Følgeskab i frihed og kærlighed.

.

Det er essensen af retreat. Igen og igen, sammen at sige ja til den højeste kraft må tage liv ind gennem os, og lade denne livets strøm bevæge alt.

Det er det vi gør, og det er det eneste vi gør. Vi kalder kraften ind gennem det højeste lys og dybeste mørke. Gennem glæde og smerte. Gennem højder og dybder.

Alt sammen, for at opdage det som er forbi lys og mørke, forbi højt og lavt.

Vi brænder ind gennem alting. Sammen og hver for sig.

På den ene side er vi overgivet ind i den formløse virkelighed, hvor vi kun kan gå alene. Vi kan følge hinanden til døren af himmerig, men skridtet ind i evigheden må vi tage selv.

Og samtidig, så går vi sammen og i følgeskab, på smukkeste vis.

Følgeskab i kærlighed, i frihed, i hengivelse.

.

Velkommen til retreat af hengivelse.

Tak 🙏🔥💛

—oooOOOooo—

Retreat i sjælskraft-templet her ved Smidstrup Strand, du kan læse alt om det praktiske og se datoer for retreats på hjemmesiden under menupunktet “retreats”

Her kan du også læse om alt det praktiske, samt mere konkret om de måder og former som vi deler på i retreat.

Retreat

Velkommen – i kraft og kærlighed ☀️

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH