Hvordan ser et traume egentligt ud?

Hvordan ser et traume egentligt ud? Hvad er et traume egentligt, hvis vi ikke tænker på det som en hukommelse af en oplevelse forbundet med svære følelser; men blot kigger på det som det ser ud i energisystemet?

Denne video er til dig der arbejder med dine sår og traumer, og mit ønske er at dele nogle af mine helt grundlæggende forståelser, baseret på mit eget energi- og bevidsthedsarbejde med transformation af traumestrukturer.

Min erfaring, er at traumer ved første kontakt er nærmest usynlige. De er helt utilgængelige for vores bevidsthed og sansning, lidt som en spejlkugle. Eller lidt som tomt space. Den første kontakt mellem vores egen vågne bevidsthed og et traume er nærmest en vag sansning af nyt space, af noget som er ikke noget. Bliver bevidstheden ved dette ikke-noget, vil der så begynde at strømme sansninger og følelser fra dette helt tomme ukendte space, og så kan vi begynde at relatere til det som med mere kendte områder af energisystemet.

At se med egne øjne, hvor usynlige traumer er, forklarer også hvorfor det er svært at bruge vores sind og mentale forståelser til at finde og kontakte traumer. I hvert fald de helt tidlige traumer, som er opstået lang tid før vi havde udviklet personlighed, fx fra tiden som foster i livmoderen. Hele vores energisystem og den måde vores bevidsthed flyder på i vores krop, har simpelthen i indrettet sig til ikke at røre disse traumer.

Healing enquiry er en metode, som frisætter vores bevidsthed fra de vanemæssigt strukturer og mønstre i tanker og følelser; og tillader os at bevæge os helt frit i vores egne indre strukturer.

I videoen bruger jeg analogien med at skulle gøre rent for skimmelsvamp på et lager. Bruger vi eksisterende skemaer så vil vi gøre rent i rum 1,2,3 og 4. Og opdager vi der stadig er skimmel, så ender vi bare med igen gøre rent i rum 1,2,3 og 4 og forstår ikke at der stadig er skimmel. Vi ender med at bruge kraftigere sæbe og højtryksrenser indtil malingen bliver skrubbet af væggene, men der bliver ved at være skimmel.
Med healing enquiry går vi bare rundt, helt åbne, nysgerrige, og lugter os frem. Det tager ikke lang tid på denne måde at finde frem til det hemmelige rum i gulvet hvor skimmelen stammer fra. Meget tid og besvær er sparet ved at snuse os frem til kilden til problemet.

Så, til dig der har arbejdet med dine traumer allerede, men hvor der stadig ligger noget og ulmer et sted, måske af de helt tidligere såringer, så inviterer jeg dig til en healing enquiry intro session, hvor vi lægger de gamle ideer på hylden, og blot lader vores gode næse og intuition vise os vej lige direkte til sagens kerne. Lige dermed til dit hemmelige rum, som blot ønsker at blive opdaget, set, mærket, så dets indhold kan frisættes og der kommer mere rum og fri bevidsthed i dig.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH