Min invitation til dig der har spirituel åbning

Til dig med spirituel åbning, dig som oplever længslen efter at hengive dig ind i det som er større end dig. Ind i det som er ren enhed, og umuligt at begribe. Måske det tager høje former, som Kristus, Maria, Shiva eller Babaji.

Til dig, er der ingen grænser for min invitation og for mit ønske om at dele. Til dig der går vejen, og ønsker at gå vejen dybere, har jeg i bund og grund ingen grænse for min invitation og mit ønske om at dele.

Fordi det er selve meningen med livet, og grunden til vi er her – for at dele virkeligheden, livet og den fuldstændige brændende og ufattelige udfoldelse af liv, ild, glæde og altid ny ekspansion og erkendelse.

Men, af praktiske grunde, har jeg nogle rammer og former for denne deling som jeg inviterer til.

En ramme er at mødes i session og arbejde med gudskraften som en healingskraft. I en session, arbejder vi basalt set blot med dit eget ja, med din egen erkendelse. Fordi så snart at vi har en spirituel åbning, og dermed står åbne for vores egen dybere kraft, så kommer healing, helbredelse og retledelse af alle energier, ved simpelthen blot at tage dit eget “ja” til din dybere essens, til din dybere vej, til det du sandt er – og så blot guide dette sammen med universets dybere kraft.

Det er den mest simple bevægelse at bringe healing, når først en indledende opvågning har fundet sted. Og det er hvad vi gør i en session.

Vi lader i al sin enkelthed din egen sjæls kraft, finde vej ind i gennem dig.

Jeg gør ingenting. Jeg står ikke og healer med lys eller intention. Jeg ser bare dig, jeg ser dit dybeste “ja”, jeg ser slør og illusioner – og så ser jeg gudskraften og din sjælskraft, og lader alt det finde sammen.

Det er healing ved dit eget “ja”. Det er healing ved din egen sjæls kraft. Det er healing ved gudskraften selv.

I de subtile formers verden, kan det bevæge sig som kundalini nedefra bunden af halebenet, eller det kan arbejde som lys ovenfra og ned gennem kronen. Det kan være der kommer Kristus, Maria, Shiva og Babaji til stede når vi arbejde.

Men essensen er simpel. Så uendelig simpel.

.

Min anden invitation, er at sidde sammen i hellig kraftcirkel. I forskellige formater, og over kortere eller længere tid.

Men altid i cirkel, i gruppe med andre mennesker, hvor vi deler erfaringen om gudskraften og kaldet i hjertet til at søge denne dybde som det primære i vores liv.

Vi søger ikke alt det andet. Vi mødes ikke om hvordan vi kan få det bedre, hvordan vi kan blive rigere, hvordan vi kan få det mere sjovt. Nej, vi mødes mennesker, som alle dybt i hjertet har sagt “ja” til gudskraften, ja til vejen, ja til vores sjælskald, ja til overgivelse til hvad der er den højere mening med os – til det som livet vil med os, og ikke hvad vi vil med livet.

Det er at sidde sammen, som brødre og søstre, som disciple af denne kraft, i kærlighed og fælles hengivelse.

Dele vejen, støtte hinanden, se hinanden, løfte hinanden.

.

Når det gælder sessioner, er det en relativt åben dør. Der kan du kontakte mig for at aftale en tid.

Cirkler er pt ikke annonceret åbent, så er du interesseret i denne form for deling og fællesskab, må du kontakte mig direkte.

.

Dette er mine invitationer. Det er hvad jeg står til rådighed for. Det hvad jeg lever for. Det er hvad jeg ønsker at dele – med dig der går en opvågningsvej. Dig som har en spirituel åbning, og som siger ja til din åbning og ønsker at folde den ud.

Det er min invitation. Velkommen.

Tak for at lytte med 🙏

 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH