Jeg er altid selv en del af ligningen i mødet i session

Når jeg sidder i en session med et andet menneske, er jeg altid selv del af ligningen.

Lige meget hvor meget jeg kender processerne, og hvor smukt og klart healingen flyder og lige meget hvor meget jeg er på hjemmebane – så er jeg også altid del af en dybt personlig og gensidig relation.

Jeg oplever det er smukt, BÅDE at kunne bruge mine evner, erfaring og kompetencer til at støtte et andet menneske. Men SAMTIDIG er der altid en gensidighed, og skridt vi skal tage sammen. Der er altid smukke bevægelser i mig og min process også.

Det er for mig smukt, for det er her relationen bliver rigtig levende, og det er her en sand kærlig tråd er i mødet – ved at der er en rigtig menneskelig og sjælelig gensidighed i hvert et møde.

Jeg ønsker så dybt fra mit hjerte, at bryde med illusionen om at et neutralt terapeutisk rum findes. Trygheden for mig, kommer ved ærlighed og gennemsigtighed og menneskelighed i relation, – og det kan godt sameksistere med at jeg er den der holder rum, viser veje jeg kender og kanaliserer healing.

Vil elske at høre din erfaring i det, velkommen at dele 🙏☀️🙏

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH