Jeg er ikke den slags healer…

Healing for mig, er ikke at komme tilbage til en god tilstand vi allerede kender. Og mit mål når vi sidder sammen er ikke at få din sygdom til at gå væk, eller at du skal blive glad igen.

Den vej jeg inviterer til, er mystikkens vej – vejen af kærligheden til det inderste – til livets egen kraft.

Det som udfordrer og smerter, sygdom, smerte, frygt – hvad end højspændte polariseringer der er i bevægelse i dig – jeg ønsker at vise, at de alle er muligheder og invitationer til at træde ind dybere. Fordi polariteten. Ind dybere, i en virkelighed hvorfra der strømmer en healing dybere end hvad vi forestiller os.

Det er healingen af splittelsen selv. Healingen af det i os der er adskilt fra dybere virkelighed – og som skaber ubalancen, hvad end mental, følelsesmæssig, energetisk, fysisk karmisk. Healingen er, at finde hjem i dybere virkelighed.

I denne indtræden i dybere kraft, åbnes til stor energi, som ofte resulterer i mere traditionel healing. I energi, alignment, klarhed, glæde, sundhed – men dette er blot frugter, det er ikke målet i sig selv. Og vi kan aldrig vide hvad resultatet er når vi siger ja til dybere virkelighed – det er hele pointen. Skridtet dybere ind, er altid et nyt skridt, og altid forbi alt vi allerede kender og kan forestille os.

De gaver i form af indsigt, velsignelse eller healing der strømmer, er altid fra et plan af højere abstraktion end det vi allerede ved. Healingen af en livstruende sygdom kan fx ske på mange måder, hvor fysisk healing altså “raskhed” bare er en mulighed. En lige så healende bevægelse, kan være at opdage den dybere mening med sygdommen og heri en fuld accept af sydommen, og af døden ligeså.

I stedet for at kanalisere højere energi, ind som traditionel healing, så inviterer jeg til sammen at åbne døren ind dybere. Til at lade alt der smerter og udfordrer, opdages som en gave og en mulighed for at træde ind i dybere planer af virkelighed. Sammen, i følgeskab.

Velkommen 🙏🔥💛

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH