Praktisk og kontakt

Klinikken og praktisk

Sjælskraft Templet, Smidstrupvej 76, 3230 Græsted

Jeg har sessioner i templet, her hvor jeg bor, ved Smidstrup Strand, tæt på Græsted og Gilleleje. Nærmeste offentlige transport er busstop Alme Skole og Pårup Station.

I templet her, arbejdes udelukkende med meditation, bøn og healing, og energien er klar og ren.

Som udgangspunkt sidder vi på meditationsstole på gulvet, med mindre du har særlige behov. Hvis vi laver healing, så på yogamåtte på gulvet i templet.

Den Gyldne Sol, Gammel Kongevej 74B, 1850 Frederiksberg

Jeg har sessioner i København nogle enkelte dage om måneden i “Den Gyldne Sol”, Gammel Kongevej 74B, 1850 Frederiksberg.

Klinikken ligger 7 min gang fra både Vesterport station og Frederiksberg Alle metro.

Indgang gennem porten til nummer 74B. Lokalet er i gårdens venstre side nede i kælderen. Døren er åben.

Selve lokalet er uforstyrret og privat, og med meget fin energi – i dette lokale arbejdes udelukkende med kanalisering af den højeste kraft.

Vi arbejder som udgangspunkt ved at sidde på stole overfor hinanden, arbejder direkte med bevidsthed og energi, og har muligheden for også at arbejde på briks med healing, men det afhænger altid af det som specifikt vises når vi sidder sammen.

Priser og betaling

En session varer 1 time og 15 min (første session dog 1 time og 30 minutter)

Jeg ønsker at du i energien skal kunne komme frit, og inviterer dig til efter første session, i frihed og i din egen integritet, at mærke hvad der er rigtigt for dig at betale, hvad enten det er mere eller mindre end min normale pris. Du kan betale når vi er færdige eller senere på dagen når du er landet. Jeg siger dette i ønsket om møde i frihed og gensidighed. Som pejlemærke er nedenfor mine almindelige priser. Men første session, er det mit ønske du kan komme i frihed og betale i frihed. Hvis vi begge ønsker at mødes igen og fortsætte i et samarbejde, bliver vi enige om betaling fremadrettet.

Fysisk møde i klinikken på Frederiksberg 1200 kr.

I Templet Sjælskraft, syd for Gilleleje 1000 kr.

Online på telefon/videokald 850 kr.

Betaling kontant eller mobilepay. 

Afbud tidligst muligt så en anden kan få din tid. Hvis senere end 48 timer før, beregnes betaling.

Kontakt

For at bestille en session, kontakt mig på telefon eller email. Du er velkommen til at sende en sms eller lægge besked på telefonsvarer, så ringer jeg tilbage.

21 45 55 22

sjaelskraft@gmail.com

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH