Ligeværd i terapeutisk relation

Ligeværd i terapeutisk relation er nødvendigt for sand og dyb healing.

Især i denne tid kaldes på vi i alle relationer træder ind i ligeværd, for kun der kan vi sandt finde vores sjæls kraft.

Dette gælder også terapeutisk/healings relation, som jeg inviterer dig til.

Men her er mønstre af uligeværd så dybt indgroede. Det er så utroligt nemt, at glide ind i et subtilt uligeværd når vi sætter os i en stol hos en terapeut/healer/clairvoriant.

Håbe på at hvis vi giver lidt penge, og lægger vores egen sandhed, sansning og kraft lidt til side, så kan den anden nok heale os.

Men det går ikke. Det er ikke vejen til sand healing. Det er en vej til at fortsætte et liv i afhængighed til ydre autoriteter.

Det er ved at finde vores sjæls kraft, og turde hvile i vores sjæls væsen; at dyb og vedvarende healing kan finde sted.

Alt den healing, der kommer ved at give vores kraft til andre – terapeuter, healere, clairvoriante – er midlertidig og i bedste fald et skridt på vejen mod sand healing, som kommer fra din sjæls egen ild.

Dette er min invitation, i det møde jeg inviterer til, hurtigst muligt at droppe alle de normale subtile spil af uligeværd – hvor end komfortable de må være – og sammen bringe vågenhed ind i de dynamikker der forhindrer at du og jeg begge kan stå brændende levende i vores sjæls egen kraft.

Lad os danse med uligeværdet, i bevidsthed – og sammen opdage hvor stor healing der ligger, i at træde frem i kraft og sandhed. I den helt direkte kontakt til dette levende nu, som det viser sig i din egen direkte sandning på alle planer – i dette levende nu.

Bliv din egen healer, find dine egne clairvoriante evner, gennem at turde stå i din egen simple sansning.

Stå med mig, i din sjæls smukke brændende kraft, sammen.

Velkommen, i sandhed, ligeværd og kraft ☀️🙏🔥

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH