Med spirituel udfoldelse, kan vi forvente at møde smerte og skygger

Når vores spiritualitet udfoldes, kan vi forvente at møde vores smerte og skygger

Nå vi bevæger os dybere på vores udviklingsvej, og begynder at få kontakt til vores højere energier og potentialer, så kan vi forvente også at møde vores skygger, smerten og mørket i os, som vi ikke tidligere har kunne rumme.

I healing enquiry møder vi dette mørke der viser sig, nysgerrigt, åbent og vågent, og ser det transformere til dyb kærlighed.

Det er så udbredt i vores kultur, at skubbe mørket væk. Denne frygt for mørket er ganske naturlig, og vi gør det af nødvendighed fordi vi ikke har kapaciteten og evnerne til at møde dette mørke. Både individuelt og kollektiv mangler mennesker kapaciteten til at møde det indre mørke.

Men, når vi bevæger os ind på en udviklingsvej, og begynder at få kontakt til vores højere potentialer – fx gennem meditation, energiarbejde, yoga, spontane spirituelle åbninger, adgang til intuition – så får vi med disse højere energier der bliver åbnet op, faktisk muligheden, evnerne, kapaciteten til at møde mørket og skyggerne.

Det mørke der lever i os, det har oftest været der hele vores liv, og levet undertrykt i vores ubevidste. Når vi kommer i kontakt med højere energier og bevidsthed, så kommer vores mørke og skygger til os, som sultne dyr. Hvis vi faktisk kunne høre hvad de vil os, siger de “se mig, hør mig, elsk mig, hjælp mig, befri mig”. Men de kan ligne dæmoner, de kan skræmme os, vi kan være bange for at miste vores smukke spirituelle åbninger. Hvis ikke vi forstår, at det er dele af os selv der ønsker at blive mødt, så kan vi på tragisk vis komme til at sende vores egne dæmoner endnu længere ned i vores i indre fangekælder. Blot fordi vi har en ide om at det ikke er det rigtige der sker, når skyggerne viser sig. Det er en spirituel tragedie.

I healing enquiry slipper vi ideerne om hvilke indre oplevelser der er rigtige og forkerte, og tager i stedet udgangspunkt i det som er her og nu og spontant udfolder sig når vi tuner ind i nuets åbenhed. Ofte viser skyggerne og smerten sig, simpelthen fordi det er de dele af os som ikke er erkendt. Når de kommer, så møder vi dem nysgerrigt, kærligt, åbent og vågent, og med støtte fra højere energi og bevidsthed – og til vores store overraskelse og hjertensglæde så ser vi det som virker farligt tranformere sig. Når vi møder de ting vi ellers virkelig ønsker skal forsvinde – vores smerte, angst, dæmoner, skygger – så får vi overraskende samtidig adgang til den dybeste kærlighed. Vi opdager smerten og kærligheden går hånd i hånd. Det er denne erfaring jeg ønsker at dele med dig der er plaget af dit indre mørke, skygger og dæmoner.

Når vi faktisk får denne erfaring, kan vi ikke længere ønske smerten væk, den er velkommen, og bliver til en venlig kilde til stadig dybere fundering i os selv, og vi kan med mørket som integreret del af os, fortsætte vores livsrejse uden længere at have frygt for vores skygger, smerte og indre dæmoner.

Det er arbejdet vi laver i healing enquiry. Der ligger mange flere videoer her på siden og på min hjemmeside skriver jeg mere om arbejdet, og det healings-arbejde der går hånd-i-hånd med healing enquiry.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH