Velkommen til Sjælskraft retreat

Velkommen til Sjælskraft retreat

null

Velkommen til retreats. Dybe dybe dage og nætter hvor vi samles i cirkel om livets ild i templet her ved Smidstrup Strand Gilleleje, og sammen hengiver os til levende kraft og kærlighed.

Disse retreats er for dig som er i opvågningsprocess, som allerede har den direkte erkendelse af livets kraft, og som er dedikeret til sjælens virkelighed, den højeste vilje og til erkendelse af det levende virkelige.

Det er et dybt og intimt rum, et rum for ubetinget hengivelse, og med rammer for at brænde gennem smerte og traumer i en grad jeg ikke selv har oplevet andre steder. Rummet kan blive så dybt, fordi udgangspunktet for at være med, er at opvågning og genkendelse af kraften er vækket i alle.

Dette er en invitation for dig, som har opvågning. Du som ønsker at det du er vågnet op til kan tage fuldt liv i dig og igennem dig. Du som søger et levende fællesskab i ligeværd, sandhed, tilgivelse, og kærlighed – og et rum for den dybeste dedikation og hengivelse.

Her på siderne kan du se kalenderen for retreats, læse om alt det praktiske, om indholdet i et retreat, om formerne og rammerne for delingen, og om tilmelding og forudsætninger for at deltage.

Du er velkommen til at skrive til mig direkte hvis du er interesseret eller føler kald til at deltage.

Kontakt og praktisk information

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH