Indhold af retreat

Indhold af retreat

null

Alle retreats følger nogenlunde den samme daglige rytme, former og format. Det giver en fælles velkendt ramme, et rum indenfor hvilket vi kan træde ind i en ekstrem dyb åbenhed og frihed.

Her om rammerne, omend der kan afvige fra retreat til retreat:

Alt sker i hengivelse til det højeste:
Der er ingen guidning og ingen praksisser hvor vi bruger vilje eller metoder. I alle sessioner – meditation, lyd, bevægelse, deling – dedikerer vi os til den højeste krafts vilje og bevægelse gennem os. Der er aldrig et tidspunkt vi bruger den personlige vilje eller styring. Det er meget radikalt i sin simpelhed. Der er pauser med plads til at lave egen praksis, kropsøvelser osv, men du vil aldrig opleve nogen guidning fra mig eller andre deltagere, alt vi gør i fælles cirkel er dedikeret det højeste.

Stilhed fra snak:
Ingen mental/praktisk snak, al tale i retreat er fra hjertet og fra nuet. Alle pauser er som udgangspunkt i stilhed, og du kan altid trække dig hvis du møder snak du ikke ønsker. Retreats er indrettet på præmisser der støtter den som ønsker stilhed og fordybelse ind i det levende der hvisker gennem alting.

Lighed og ligeværd i delingen:
Jeg holder rammen, jeg inviterer ind i de forskellige former for deling. Men selve delingen, selve essensen af det vi gør, handler altid om din direkte relation til den levende kraft. I ilden, kærligheden, kraften, og når vi deler i sessioner/cirkel er vi altid fuldstændige lige. Jeg er ikke lærer, terapeut eller guru, vi kommer alle med vores egen kærlighed og kontakt til det inderste, kalder kraften sammen, erfarer den sammen, fejrer den sammen.

Indhold af programmet:
Dagen veksler mellem fælles sessioner og pauses, fra morgen til aften. Sessionerne er kraftfulde og alt sker i åbning til det højeste, pauserne er rum til at hvile, grounde og næres.
Vi lader den levende kraft få liv gennem os igennem mange former:
“Stille meditation” hvor vi sammen sidder i lysfelt.
“Hjertelyd” hvor vi lader kærligheden udtrykkes intuitivt gennem os i himmelsk hjerterum og lyd-mandala.
“Sjælskraftcirkel” hvor vi kalder kraften i bøn og skiftes til at sidde i cirklens midte og der erfare den levende ild, mens vi holdes og vidnes af gruppens fælles kærlige bevidsthed.
“Dans med ilden” hvor vi lader kraften bevæge os fysisk til musik i fri bevægelse og udtryk.
“Åben sjælskraftcirkel” hvor vi som gruppe træder ind i helt åbent rum med plads til alle bevægelser og udtryk.
Og ikke mindst, det dybe rum af kærligt fællesskab der opstår ved at være sammen, spise sammen, være sammen i alle stemninger og følelser – som den smukkeste kærlige familie.

Plads til selv den dybeste spirituelle åbning:
Alt i retreat, er indrettet for at rumme spirituel åbning. Det handler aldrig om at passe ind i rammen eller at følge programmet, rammen er her for at støtte, og som invitationer. Har du stor åbning, med alt der må følge med af sensitivitet, sårbarhed, voldsomme følelser, ekstreme fysiske tilstande – så vid at det er velkommen og der er rum til dette. Om så alt du kan, er at ligge på en madras i stuen i 3 døgn, er det velkommen. Opvågning er ekstremt, velkommen til dig, der rent faktisk går vejen og er i opvågningsprocess. Her er rum til dig.

Personlig process:
Alt vi gør i retreat, peger ind på dybere virkelighed, og på vejen det er, at hvile ind i ubetinget tillid, åbenhed, lytten og hengivelse til denne dybere virkelighed. I sagens natur vækkes der rigtig meget skygge-stof, traumatisk stof og personlige temaer i retreat, men vi går aldrig ind i et terapeutisk rum. I vores sessioner er der rum til at mærke og velkomme alt der kommer op – alle tanker, følelser, sansninger,  selv dybeste traumer, uden begrænsning – der er rum til at du kan bringe alt ind og bevæge alt, holdt i rum af kærlighed, og i påkaldelse af gudskraften ind gennem alle processer du er i. Altid i direkte relation til kraften, i accept af alt, i direkte hengivelse ind gennem alle smertefulde tanker, følelser og sansninger. Aldrig går vi som gruppe ind i adskillelsens verden, aldrig går vi en “personlig” eller “terapeutisk” process, aldrig går vi ind på den adskilte personligheds præmis. Alt heales gennem påkaldelse af det højeste. Det kræver dyb dedikation, klarhed og villighed til at være i process på en meget direkte måde. I de meget stærke processer som uundgåeligt sker i retreat, er det ilden der brænder igennem vores felt, kraften af cirklen, vores fælles påkaldelse, og kontinuiteten i at kalde kraften ind gennem alt, der holder og bærer.

Husets i ånd og form:
Stedet her, har dybde, blødhed, kærlighed – nærer, holder og kalder ind i sig selv.
Selve huset er med i alt vi skal dele, aktivt og levende. Som en stor feminin kraft.
Tempel-rummet er naturligt yang-pol, lyst, højt, levende inviterende. Altid til hengivelse og vågenhed. Vi holder dette rum helligt dag og nat, som det helligste rum. Og et sted til at søge hen, hvis du har brug for absolut ro og at være i hengivelse. Altid vågenhed her, og ingen snak og heller ikke energetisk uro i templet i pauserne. Meget vågent rum.
Den store pejsestue, moder-rummet, er naturlig yin-pol, blødt, varmt, dybt, nærende, stille. Et rum til afslapning, læsning, skrivning, næring. Også helligt rum, altid i stilhed i pauserne.
Det store køkken er centrum i huset. Plads til liv og skabelse. Et kreativt rum. Det sted hvor den menneskelige udveksling, kontakt og hjertedans er naturligt og i harmoni med helheden. Det er her vi mødes og spiser sammen, sidder om bordet som børn, finder os selv som del af den smukkeste åndelige familie.
Disse tre rum, er naturlig harmonisk energetisk og fysisk struktur.
Alt holdt i det større rum, grunden her under huset, omkranset af bede-stien rundt langs markskellet.

Kontakt og praktisk information

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH