Hengivelses-retreat – Introduktion til former og rammer

Hengivelses-retreat: Introduktion til former og rammer

null

Her kommer en række små videoer, hvor jeg fortæller om forskellige aspekter af retreat. En række konkrete invitationer til måder af være i retreat på.

Det er med ønsket at skabe gennemsigtighed, og for at hjælpe til at forstå de former vi bruger, som ellers nemt kunne føles som implicit snubletråd. Og for at dele den dybere intention med formerne og rammerne.

Stilhed fra snak

null

I retreat er vi i “stilhed fra snak” – vi slipper og stopper den vandrette vanemæssige snak. Men, det betyder ikke at der ikke er plads til ord – tværtimod. Ord fra hjertet, ord der kommer fra sandhed og dybde, dybt velkommen. Her praktisk om ord i retreat:

Om at dele ord fra hjertet

null

Konkret invitation til en særlig form, som støtter deling fra hjertet i integritet og kraft.

“Jeg siger ja til…”
“Jeg siger tak for….”
“Jeg siger velkommen til…”

Situationen om spisebordet

null

Når vi sidder om spisebordet, er det en særlig deling i sig selv. Det kærligste rum af kærlig familie. Dette rum er sin egen dybe deling.

Om dansen med faste rammer og strukturer

null

At være i retreat med strukturer – program og faste måder at gøre ting – kan så naturligt vække autoritetstemaer og dynamikker. Og helt oplagt, så jo især ift mig, som sidder og ligner en leder. Herfra, dybt velkommen til alt det vækker – til at bringe vågenhed og accept ind gennem dette.

Sjælskraft-cirklen

null

Helt essentiel del af retreat, er sjælskraftcirklen. Her sidder vi i påkaldelse af gudskraften, og kan hver især på skift rykke ind i midten af cirklen og erfare den levende kraft strømme gennem os.

Jeg har selv igen og igen, oplevet så uendelig dyb healing og transformation her i midten af cirklen. Her invitation til at navigere cirklen.

Den åbne sjælskraft-cirkel og arbejdet med kundalini

null

Om aftenen har vi åben sjælskraft-cirkel, og det er her hvor det dybeste og sværeste oftest kommer op. Det kan være intenst og udfordrende. Her invitation ind i at navigere denne cirkel.

Deling af intention og kald før retreat

null

Før vi mødes på retreat, opretter jeg en fælles messengertråd, og inviterer til at vi alle deler vores dybeste kald og intention med retreat. Her deling af styrken og muligheden i denne deling.

Kontakt og praktisk information

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH