Praktisk om retreat

Praktisk om retreats

null

Sted er templet her, syd for Smidstrup Strand.

Alle retreats er for dig som allerede har spirituel åbning – som allerede er i opvågningsprocess, og ønsker fællesskab, støtte og rammer, til at hengive dig dybere ind i den levende kraft.

Fra torsdag kl 15.00 til søndag kl 15.00, med mindre andet angivet.

Pris 1.600 kr i alt, inkl fuld forplejning og logi. Hvis du har været med på mere end 3 retreats er prisen 1.300 kr. Er der gået mindre end 3 uger siden du sidst har været på retreat, så 1.000 kr.

Små gruppestørrelser – max 6 for dybere retreats, og ellers max 12 deltagere, som er stedets kapacitet.

Intimt og hjemligt, vi laver mad til hinanden. Hver har vi som udgangspunkt en enkelt madlavnings-tjans i løbet af et retreat. Hvis du er for åben eller sårbar til at stå for mad, behøver du ikke. Det går altid op.

Maden er simpel, vegansk, sukkerfri, 90% økologisk.

Overnatning som udgangspunkt på dobbeltværelser. Hvis du har særlige behov, gør vi alt vi kan for at møde dem og være fleksible. Du er velkommen til at medbringe telt hvis det er bedre for dig.

Det tager ca 45-50 min i bil fra københavn, og 1 t 30 min med tog. Vi koordinerer opsamling på nærmeste station.

Ift elektrosensitivitet, er her på stedet udenfor meget lav stråling, og indenfor ingen stråling. Har du elektrosensitivitet, så tager vi højde for dig og sørger for der ikke er nogle devices tændt under retreat, ikke bliver brugt bluetooth/wifi osv.

Kontakt og praktisk information

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH