Praktisk om retreat

Praktisk om retreats

null

Sted er templet her, syd for Smidstrup Strand.

Alle retreats er for dig som allerede har spirituel åbning – som allerede er i opvågningsprocess, og ønsker fællesskab, støtte og rammer, til at hengive dig dybere ind i den levende kraft.

Fra torsdag kl 15.00 til søndag kl 15.00, med mindre andet angivet.

Inkluderet i prisen for retreat er logi og fuld mad og forplejning. Hvis ikke vi har siddet sammen i session eller cirkel, er prisen for første retreat 2.200 kr og derefter 1.600 kr pr retreat. Har vi allerede siddet i cirkel eller session er prisen første gang 1.600 kr. Efter du har været med til 3 retreats, beder jeg om 1.300 kr. Efter 6 retreats her, så betaling pr donation helt frit som det føles ret i dit hjerte at bidrage.

Små gruppestørrelser – max 10 deltagere som er stedets kapacitet, og til de dybere retreats er vi 6-8 i cirklen.

Intimt og hjemligt, vi laver mad til hinanden. Hver har vi som udgangspunkt en enkelt madlavnings-tjans i løbet af et retreat. Hvis du er for åben eller sårbar til at stå for mad, behøver du ikke. Det går altid op.

Maden er simpel, vegansk, sukkerfri, 90% økologisk.

Overnatning som udgangspunkt på dobbeltværelser. Hvis du har særlige behov, gør vi alt vi kan for at møde dem og være fleksible. Du er velkommen til at medbringe telt hvis det er bedre for dig.

Det tager ca 45-50 min i bil fra københavn, og 1 t 10 min med tog. Vi koordinerer opsamling på nærmeste station.

Ift elektrosensitivitet, er her på stedet meget lav stråling, og indenfor i huset slet ingen stråling. Har du elektrosensitivitet, så tager vi højde for dig og sørger for der ikke er nogle devices tændt og ikke bliver brugt bluetooth/wifi.

Kontakt og praktisk information

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH