Retreat deltagelse/tilmelding

Deltagelse/tilmelding til retreats

null

Spirituel åbning og forudgående personligt møde er forudsætning for deltagelse i retreat

Spirituel åbning og en opvågningsprocess, der allerede er startet, er udgangspunktet og forudsætning for at deltage i retreats, både åbne retreats og fordybelses-retreat.

Rummet af retreat, er dybt, og hele omdrejningspunktet er at vi mødes omkring vores eget inderligste ønske om hengivelse til det inderste.

For mig, er det vigtigt at jeg kender enhver der deltager allerede. Det er ikke muligt at være med på retreat, uden jeg allerede kender dig, og vi sammen har siddet i deling af den levende kraft på den ene eller anden måde.

Hvis ikke vi kender hinanden, så vil jeg først og fremmest invitere dig til at læse ting jeg har skrevet, og se videoer jeg har lagt op – mærke om det jeg deler resonerer med dig, og om du finder genkendelse og føler kald.

Hvis du er kaldet på at deltage i retreats, og ønsker at tage et skridt i retning af eventuelt at deltage, er du velkommen til at skrive til mig, og dele om din vej, din spiritualitet, og gerne dele ærligt og åbent om det du mærker ift retreat. Hvad der kalder dig, og hvad du måske har af forbehold. Så vil jeg svare dig, og både du og jeg kan måske allerede her finde afklaring om retreat er det rigtige. Jeg inviterer til helt åben og ærlig deling og gensidighed.

Et næste skridt, vil være at mødes i rum sammen, for sammen at åbne til den levende kraft og gensidigt mærke og erfare dybere delingen i energi og bevidsthed. Jeg inviterer til at mødes i session. Formålet med sådan et møde i session, er at sidde sammen i ligeværd, mødes i gensidighed, i åbenhed, i hver vores påkaldelse – mærke hinanden og mærke om det gensidig er ret at træde ind i rummet af retreat, og sidde i cirkel sammen.

Jeg ønsker at være gennemsigtig og ærlig om, at der ligger en process af “tilnærmelse” før deltagelse i retreat, en process hvor både du og jeg finder afklaring om det føles rigtigt og ret. Jeg oplever ikke at det er dig der tilnærmer dig mig, men at det er i gensidighed. Og jeg inviterer til sammen at have en helt ukompliceret, direkte og ærlig gensidig dialog

Pris og betaling

Inkluderet i prisen for retreat er logi og fuld mad og forplejning. Hvis ikke vi har siddet sammen i session eller cirkel, er prisen for første retreat 2.200 kr og derefter 1.600 kr pr retreat. Har vi allerede siddet i cirkel eller session er prisen første gang 1.600 kr. Efter du har været med til 3 retreats, beder jeg om 1.300 kr. Efter 6 retreats her, så betaling pr donation frit som det føles ret i dit hjerte at bidrage. Betaling umiddelbart efter tilmelding.

Afbudspolitik
Ved afbud senest 2 uger før retreat, får du din fulde betaling retur.
Ved afbud senest 5 døgn før retreat, får du 2/3 af din betaling retur.
Ved afbud herefter, uanset årsag, får du 1/3 af din betaling retur.

Kontakt og praktisk information

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH