Retreat deltagelse/tilmelding

Deltagelse/tilmelding til retreats

null

Spirituel åbning og forudgående personligt møde er forudsætning for deltagelse i retreat

Spirituel åbning og en opvågningsprocess, der allerede er startet, er udgangspunktet og forudsætning for at deltage i retreats, både åbne og lukkede.

Rummet af retreat, er dybt, og hele omdrejningspunktet er at vi mødes omkring vores eget inderligste ønske om hengivelse til det inderste.

For mig, er det vigtigt at jeg kender enhver der deltager allerede. Det er ikke muligt at være med på retreat, uden jeg allerede kender dig, og vi sammen har siddet i deling af den levende kraft.

Hvis ikke vi kender hinanden, så vil jeg først og fremmest invitere dig til at læse ting jeg har skrevet, og se videoer jeg har lagt op – mærke om det jeg deler resonerer med dig, og om du finder genkendelse og føler kald.

Hvis du er kaldet på at deltage i retreats, og ønsker at tage et skridt i retning af eventuelt at deltage, er du velkommen til at skrive til mig, og dele om din vej, din spiritualitet, og gerne dele ærligt og åbent om det du mærker ift retreat. Hvad der kalder dig, og hvad du måske har af forbehold. Så vil jeg svare dig, og både du og jeg kan måske allerede her finde afklaring om retreat er det rigtige. Jeg inviterer til helt åben og ærlig deling og gensidighed.

Et næste skridt, vil være at mødes i en session, for sammen at åbne til den levende kraft og erfare delingen. Formålet med sådan et møde i session, er at sidde sammen i ligeværd, mødes i gensidighed, i åbenhed, i hver vores påkaldelse – mærke hinanden og mærke om det gensidig er ret at træde ind i rummet af retreat, og sidde i cirkel sammen.

Jeg ønsker at være gennemsigtig og ærlig om, at der ligger en process af “tilnærmelse” før deltagelse i retreat, en process hvor både du og jeg finder afklaring om det føles rigtigt og ret. Invitation til at have en direkte og ærlig dialog.

Til sidst, ønsker jeg at nævne, at mødes vi i mere almindelige sessioner, hvor fokus er på healing, og hvor jeg har mere en rolle af “healer” eller “behandler” – så ligger der i mig altid intentionen om at du vågner fuldt til den levende kraft, og målet med sessionsarbejde er altid at vi står i fuldt ligeværd og gensidig kraft – og herfra vil det næste skridt naturligt blive, at sidde i cirkel og retreat sammen, og fortsætte vores rejse i følgeskab som brødre og søstre. Arbejdet i cirkel, og den ligeværdige deling, er for mig altid det naturlige videre skridt fra at mødes i session.

 

Praktisk om betaling og evt refundering

Betaling umiddelbart efter tilmelding, og allersenest 1 uge før retreat. Din plads er endeligt sikret når du har betalt.

Ved afbud senest 2 uger før retreat får du din fulde betaling retur. Ved afbud senere end 2 uger før (uanset årsag) får du 50% af din betaling retur. Dog hvis en anden får din plads, får du den fulde betaling retur.

Kontakt og praktisk information

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH