Et åbent møde

Åbent møde

null

I et åbent møde, kommer jeg som mit menneske-selv i almindelig bevidsthed, med nysgerrighed på dig og hvad du har på hjerte.

Jeg åbner ikke et healingsfelt op og jeg holder ikke rum for process – det er et ligeværdigt møde i nysgerrighed, hvor jeg lader dig bringe din intention til mødet.

I en session vil jeg invitere dig ind i den dybere virkelighed som jeg lever og elsker. I et åbent møde, vil jeg have fokus og være nysgerrig på hvor du vil hen med mødet, og gå med dig hvis det føles rigtigt for mig.

I en session snakker jeg nærmest aldrig, men er altid i åben bevidsthed og lytten til højere vilje – fordi det er vejen jeg ser som frugtbar.

I et åbent møde er jeg derimod åben for at snakke mere almindeligt sammen på sindets præmisser, dele konkrete erfaringer. Jeg slipper ønsket om at det vi laver skal lede til realisering eller healing.

Kommer du med spirituel åbning og med den levende kærlighed til det højeste, bøn, hengivelse – så vil jeg glædes med dig, hengive mig med dig, fejre denne højeste mulighed og velsignelse, juble med dig sammen, som børn af livet.

Et åbent møde er kortere end en session, og til forskel fra sessioner, beder jeg om at du overfører betaling i forvejen, før vores møde.

Det er ikke min intention at et åbent møde skal lede videre mod at vi skal arbejde sammen i session, tværtimod. Et åbent møde er fuldendt i sig selv.  En ramme for integritet og kraftfuldt ligevær.

Et åbent møde koster 550 kr i klinikken på Frederiksberg, og 450 kr online eller ved Smidstrup Strand.

Det er kun muligt at booke et åbent møde een gang.

I åbenhed, velkommen.

Kontakt og praktisk information

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH