Sig ja til dig selv, ved at sige ja til din dybeste smerte

Sig ja til dig selv, ved at sige ja til din dybeste smerte

Hvad er din grundindstilling til dig selv i din healingsprocess? Og til det at blive helbredt for dine problemer?

Man kan jo have indstillingen “Jeg vil have det skal blive godt igen!” eller “mit problem skal gå væk, hvordan får jeg det løst?”. Tit ligger der en frygt eller i hvert fald en utilfredshed under denne indstilling.

Det er som om at i healingskredse er den indstilling alment accepteret.

Men lad mig illustrere hvor kontra-produktivt det er, ved et eksempel:

Hvis du tager til mekanikeren med denne indstilling, hjælper det ikke processen at du står og snakker om at du “åh-så-gerne vil have din bil til at køre igen”. Din mekaniker vil heller ikke begynde at stå og sige til dig at du kan tage det roligt og det skal nok gå. Mekanikeren har en langt mere produktiv tilgang til problemet, og vil sige “lad os kigge på det, og så må vi gøre det der skal gøres”, åbner motorrummet og skiller det hele ad til problemet er fundet. Mekanikeren ved at alt kan repareres hvis bare man klør på med dedikation.

Det er denne produktive og proaktive tilgang jeg inviterer dig til at se om du kan finde i dig selv i din healingsprocess. Det sted der siger “Det kan godt være jeg er så uendelig slået hjem og jeg tvivler på om jeg nogensinde skal få et hæderligt liv igen – MEN jeg gør hvad der skal gøres, jeg er villig til at møde hvadsomhelst i mig selv, jeg er villig til at gå gennem helvedet hvis det er, hvad der skal til”.

Det er den dybe dedikation til dit inderste jeg inviterer dig til at finde. Slip fokus på hvorvidt det kommer til at blive godt igen, og find i stedet dedikationen til at møde dine egne dybeste såringer, som et mål i sig selv.

Og mærk den kæmpe styrke og hjertets mod der vækkes, ved at vælge dig selv, lige meget hvad det kræver og lige meget hvad du skal gå igennem.

Sig ja til dig selv, ved at sige ja til din dybeste smerte. Herfra kan dyb healing finde sted.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH