Byd smerten og sindsygen der kommer med store åbninger velkommen

Byd smerten og sindsygen der kommer med store åbninger velkommen – de er ikke fejltagelser men rummer store muligheder

Når vi har store åbninger, og vi får meget energi og høje bevidsthedstilstande ind i vores system, kan vi opleve at blive nærmest sindsyge – vores evne til at være funktionelle i det almindelige liv falder fra hinanden.

Et almindeligt pragmatisk menneske, og mange terapeuter, vil ofte sige – at hvis ikke vi kan være brugbare og funktionelle i et almindeligt liv, så kan alle vores åbninger og spirituelle indsigter være ligemeget. Og et sådan menneske vil begynde at sætte fokus på at få os ned på jorden, og få skruet ned for alle de der åbninger.

Når man ligger der i smerte; og ens liv falder fra hinanden, så er det meget nemt at lade sig overbevise om at vi nok hellere må være lidt praktiske og pragmatiske, skrue ned for blusset, komme ned på jorden.

Hvis ens ønske faktisk er, at leve et almindeligt liv igen, så er det jo et fint råd.

Men hvis man et eller andet sted forstår, at disse her åbninger er ikke forkerte, men at de har meget dybere muligheder, både spirituelt og evolutionært – så mener jeg virkelig man skal holde tungen lige i munden før man lytter for meget til pragmatiske mennesker, der snakker om at man skal blive funktionel igen.

Fordi: når de her åbninger og lysindstrømninger sker, så aktiverer de alle vores traumer og indre mørke, og det er her problemet ligger.

Der er i sig selv ikke noget problem med at være åben og fuld af gnistrende sprudlende guddommelig energi. Tværtimod. Åbningerne og energien ønsker vi ikke at smide væk.

Problemet er at vi ikke kan rumme energien, fordi vores traumer, og fysisk-energetiske skævheder, gør at når energien kommer ind i os, så bliver den fordrejet og forvrænget, så klar indsigt bliver til mærkelige illusioner, og den høje energi aktiverer gamle smerter i os.

Selvfølgelig kan der være et tidspunkt hvor det er nødvendigt at skrue ned for åbningerne – hvis man virkelig er i livsfare. Men min erfaring er at mennesker er alt alt alt for hurtige til at gribe ind. Fordi der slet ikke er en forståelse af værdien af disse åbninger. Og vi er ofte ikke i livsfare – men tanker om at dø er helt normale i disse processer.

Værdien er nemlig, at NETOP når al denne energi åbner, så er det netop forudsætningen for at vores traumer og skjulte sindsyge kan blive klart synlige for os, sådan at vi rent faktisk kan bearbejde og frisættes dem dybt.

Netop i disse tilstande af akut kaos og sindsyge tilstande som følge af åbninger, lige der har vi en unik mulighed for at gennemarbejde og heale traumer med lyntempo og stor dybde.

Det kan godt være vi så i en periode må hænge og flagre, skælve, ryste og skrige. Og ja, det kan også være vi må stoppe med at arbejde en periode eller melde afbud til tante Olgas fødselsdag.

Men så vigtigt at forstå, at i dette kaos ligger en kæmpe mulighed.

Mens andre mennesker vil sige – skru nu lidt ned for sindsygen så du kan blive lidt normal igen. Så vil jeg sige det modsatte – hold nu fast i så meget intensitet og åbning i din process som du overhoved kan rumme med det liv og krop du har, og hvis du skal skrue ned for noget, så skru ned for kravene i dit liv. Gør at dine livsomstændigheder kan rumme dig med din sindsyge og åbninger, i stedet for at det er dig der skal kunne rumme et normalt liv.

Sagen er; at har du store åbninger, så bliver dit liv med stor sandsynlighed alligevel ikke det samme igen som det var før, så intet er tabt ved at skrue ned for det normale liv. Du kan altid skrue op på et senere tidspunkt.

Mit forslag er at give dig selv en pause fra presset, og fx sige – nu og de næste 3 måneder vil jeg overhoved ikke tænke over hvordan jeg får mit praktiske liv til at hænge sammen, nu dedikerer jeg mig til det som åbner op og vil igennem. Og så finde nogle praktiske løsninger så det kan lade sig gøre – når først beslutningen er taget, så skal løsninger nok vise sig.

Man må finde alle de andre ting man kan skrue ned for – før man skruer ned for sig selv.

For skruer man ned for sine åbninger, så lander man altså et lidt fladt sted. Så sidder man der igen, i sit normale liv – og man har smidt en dyrebar mulighed for dyb healing, udvikling og evolution væk. Man har taget et skridt tilbage. Det ved man godt dybest nede, og det normale liv man vender tilbage til føles trist og fladt.

Jeg er en ekstrem stemme på dette felt, det er jeg klar over. Det er jeg fordi det er hvad jeg selv så dybt havde brug for selv at høre da jeg var i mine dybeste og vildeste åbninger – mennesker som ville bakke mig op i den mulighed jeg selv forstod midt i sindsygen. Men jeg har oplevet så utalligt mange mennesker, der har talt for at skrue ned; jeg har med dyb gru på egen krop erfaret hvordan mennesker, som tror de hjælper, kan gøre vold på den dybeste gave i disse processer.

I stedet for at skrue ned, så er det muligt at gribe muligheden, og med bål, brand, skrig og skrål få healet dybe traumer – traumer som ellers kunne holde os i lænker resten af vores liv.

På trods af smerte og kaos rummer åbningerne kæmpe gaver. Men de er vildt udfordrende fordi de spejler den latente sindsyge og kaos – ikke bare i os selv, men også i mennesker omkring os.

Den sindsyge der vækkes i åbninger er sjældent bare resultatet af vores egen personlige opvækst, men er traumer og skygger der lever gennem den kollektive bevidsthed og er del af vores fælles menneskelighed. Vi bærer alle på det, men nogle af os får på forskellige måder lov at udleve det.

Fordi det er kollektivt, påvirker det andre omkring os, og mennesker omkring os vil instinktivt prøve at forhindre os i at frigøre os fra disse skygger – fordi så vil deres virkelighedsopfattelse rystes grundlæggende. Vi står med nøglen til en evolutionsmulighed, men må forvente modstand fra mennesker, der ikke selv har mødt dette mørke og kaos. Det har de færreste mennesker.

Tak for at lytte og læse.

Fra hjertet og i ånden, jeg ønsker for dig, som er i disse processer – med min video og ord at kunne støtte dig i at være i så meget af din process, som det er muligt. I at kunne tillade så meget energi og åbning at være der, som overhoved muligt. Mit ønske er at så meget traume, skygge, illusion og forvrængning må blive set, belyst, healet, frisat.

At sandhed og bevidsthed må komme dybt ind i dit individuelle og det kollektive mørke.

Tak 🙏🔥

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH