Smertens alkymi – transformer din smerte til kærlighed

Jeg inviterer dig til at opleve alkymistisk transformation af din smerte. Opleve hvordan din dybeste smerte og magtesløshed kan transformeres til en kilde til stadig dybere visdom og kærlighed.

Videoen er til dig…

…dig der oplever svære indre tilstande og smerte, hvad end det skyldes indre eller ydre årsager
…dig der ikke kan mere,
…dig der har prøvet alt,
…dig der igen og igen bliver væltet, afsporet knust og udslettet af de samme problemer,
…dig der finder dig selv magtesløs overfor din situation,
…dig der ikke kan finde vej, og ikke kan finde hjælp nogle steder,
… dig der er ved at give op.

Jeg ønsker at dele med dig om smertens alkymi – om en alternativ vej til desperate og gentagne mislykkede forsøg på at få smerten til at gå væk.

Denne vej kan netop åbne sig for os, når det er allermørkest, når vi er allermest desperate og allermest magtesløse.

I virkeligheden en det nådegave at nå til det sted, hvor intet virker. Det sted kan vi endelig finde paratheden til at vende os mod smerten, til at begynde en ny vej og en ny måde at forholde os på.

Den måde vi konkret arbejder med transformation af smerten i en session, er at vi sammen vender os mod smerten, byder den helt roligt velkommen med nysgerrighed, vågenhed og åbenhed. Når den så kommer, så møder vi den med tillid, taknemmelighed og bøn. Det meget kraftfuldt og samtidig meget simpelt.

Når vi starter på denne vej, virker det som stridende mod alt i os. Dette er forståeligt nok, for de fleste af os har brugt hele vores liv på at fortrænge og undertrykke vores indre smerter.

Men vi oplever, for vores egne øjne til stor forbløffelse, at smerten begynder at spire med kærlighed. Ren kærlighed, dyb passion, taknemmelighed, visdom, healing, styrke begynder bogstaveligt at strømme gennem smerten, som var smeten en portal til vores egne højeste gaver.

Når først vi begynder at få denne erfaring, så begynder modstand og frygt for smerte langsomt at smelte bort. Vi opdager at smerten i bund og grund er en dør til en dyb og hellig rejse af kontinuerbar transformation.

Med denne nye erfaring, så begynder det ikke længere at være så farligt når smerten igen dukker op i vores liv. Langsomt ser vi smerten som en mulighed, som brændstof til vores indre kærlighedsbål.

Det lyder jo helt skørt hvad jeg skriver, hvis man sidder og mest af alt ønsker at få smerten til at gå væk. Men det er virkelig sandt, og i sandhed en glædelig nyhed. Vi behøver ikke undgå smerten.

Hvis du er klar til at møde din egen smerte, klar til at begynde en alkymistisk transformation af din smerte, så vil jeg invitere dig til en healing enquiry

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH