Spirituel åbning, og at miste jordforbindelsen

Har du spirituel åbning, og mister jordforbindelsen.

Er ved at flyve væk, miste grounding, og får angst når det sker.

Mit budskab til dig er, at du kan godt stole bevægelsen, i det øjeblik energien og det som at være ved at flyve væk.

Jeg siger det, fra selv at have været det sted. Selv så grueligt for år tilbage, at have fløjet ud af kroppen i spirituelle åbninger. Været på den knivsæg mellem verdener.

Og jeg siger det fra at have siddet i sessioner med klienter igennem de seneste år.

At tillade og finde tillid lige der, er helt modsat instinktet, og også hvad mange terapeuter og behandlere siger.

Mange terapeuter vil sige, at man skal sørge for at grounde og skabe en god jordforbindelse. Det er sandt nok – at det er godt at grounde og styrke jordforbindelsen. Men sagen er, at i når de her voldsomme energirejsninger kommer, og det åbner så voldsomt at vi ryger ud af kroppen, så er det simpelthen ikke muligt, med viljens kraft, at holde fast i grounding.

Den energi der, kan stige op gennem kroppen i en åbning, især hvis der er traumer og ubalancer, er så kraftig at hvis man sætter fokus på at “skulle grounde” så kan den energi true med at knuse det personlige “jeg”. Og deraf kommer frygten. Hvis man kæmper imod den åbning opad i det øjeblik, så er det som at forsøge det umulige, som at kæmpe mod en tsunami.

Sådan er det med disse meget store energier, med kundalini nedefra, og med kraften ovenfra. Nogle gange når de åbner, så er de så uendelig meget større end vores personlige jeg, vores vilje og ideer.

Det som vi kan gøre så grueligt galt i situationen hvor det åbner kraftfuldt, er lige præcis at prøve at kæmpe imod bevægelsen. Så vil der netop opstå stor angst.

Angsten og frygten og rædslen kommer fra at tro, at det som sker, er forkert. Frygten kommer fra at kæmpe imod det som sker. Frygten kommer ikke ved at energien bevæger sig hurtigt op, men fra at stritte imod kræfter større end vores “jeg”. Døds-angsten kommer når vi med vores personlige vilje bevæger os i en anden retning, end det som faktisk sker.

Det er helt afgørende dybt at se og forstå dette. At kunne skelne bevægelsen ud af kroppen, fra frygten. Se at selve frygten er et valg, som vi tager når vi synes noget andet skal ske. Essentielt.

Frygt ikke kommer fra det at miste jordforbindelsen. Selv om det kan føles som at blive løftet 10.000 meter op eller skudt ud af en kanon og være helt svævende. Frygten kommer kun når vi gør modstand og kæmper imod.

Magien er, at hvis vi fuldt ud tillader bevægelsen, i tillid åbner os til at blive taget med op og ud af kroppen, uden at vide hvor det tager os hen – så sker det utrolige, at lige der kommer den fulde jordforbindelse.

Helt uforståeligt og imod enhver forventning, så leder det at gå til den højeste høje, ind i det dybeste dybe. Når vi bare siger ja og tillader det som sker. Dette er ikke en viljeshandling, og det kommer ikke fra ønsket om jordforbindelse. Det kommer fra at sige fuldt ja i tillid, og derfra kommer balance mellem det højeste høje og det dybeste dybe.

Når det sker, føles det som ren magi. Som at illusionen af frygt sprænges og helt falder væk. Bum, så er vi lige her, i midten af alt. I balance mellem himmel og jord.

Det er denne magi, som jeg ønsker at dele med dig, hvis vi mødes i rammen af session. Jeg ønsker at du får denne erfaring selv. Denne erfaring som jeg har så dybt selv, og som jeg har set mange andre få når vi sidder sammen.

Erfaringen om, at også dette kan vi sige ja til. Også i denne ekstreme situation, hvor alt siger “nej”, der kan vi sige “ja” – og i det opdage en magisk vej igennem, som leder ind i fuld balance og helhed. Himmel til jord, top til bund.

.

Forudsætningen for at lave dette arbejde som jeg inviterer til, er at du har spirituel åbning. At du har åbnet til dette formløse, virkelige. Det som er forbi alt, før alt og igennem alt. At du mærker dette kald og vished om det som er større. At du har tillid til det, og ønsket om at søge det, kalde det, elske det, give dig til det.

Kontakten til dette større kan komme og gå, og nogle gange kan vi stå alene i mørket igen. Men at du har orienteringen mod det større, det er afgørende for at kunne gå den vej jeg inviterer til.

Den vej jeg inviterer til, kan ikke gøres hvis udgangspunktet er at vi udelukkende er i vores adskilte “jeg”, der udelukkende er drevet af at “ville have det godt”, eller “at ville heale”, eller “jeg vil godt tilbage til mit gamle liv”. Vi kan kun gå denne vej, hvis kærligheden til det evige er vækket i os. Lidt eller meget, stabilt eller forbigående – hvis blot denne kærlighed er vækket, så kan vi gå vejen sammen.

Så velkommen her, du som elsker det som er større og før dig selv. Du som ønsker at give dig til det som er dybere. Det du fuldt kan stole på.

Nogle gange forsvinder det, og bliver helt væk, og så står vi i mørket igen. Der er vejen, igen og igen, at finde dette vi allerede har erkendt, stadig dybere og dybere – ind gennem alt. Lade det finde os.

Tak for at læse med, og velkommen 🙏🔥💛

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH