Dark night of the body – depression efter spirituel åbning

Efter spirituel åbning, vil vi naturligt opleve en fase af depression.

Det er kroppens mørke nat, hvor vi på celleplan vender os mod kilden selv.

En fase der leder os mod ultimativ fysisk healing, og den mest harmoniske vækkelse af kundalini shakti.

Som alle de mørke nætter, kommer de af fuldstændig klart i opvågningen at se, at det eneste vi ønsker, er det eneste sande.

Denne indsigt finder vej gennem alle lag af vores væsen, og på kroppens plan kommer det til udtryk som en fysisk depression, hvor vi på celleplan “dør” i en venden hjem til kilden på fysisk plan.

Vi kan tro noget er gået galt. Det er naturligt, da denne process på sin vis er imod evolutionens normale gang, og vækker dybeste frygt for død og opløsning.

Men ser vi klart hvad der sker, eller har vi bare tillid til processen, så er muligheden at gå med – tillade – dette dybe kropslige slip, og falde ind i kilden igennem vores fysisk krop.

Det er en healing og en åbning af rodcenteret der sker i dette slip. En åbning helt væsensforskellig fra overgivelsen i de andre mørke nætter. Anderledes end sindets åbning, og anderledes end hjertets åbning. Det er åbningen af det fysiske, helt ned på celleplan.

Og her, når vi falder ind her, er det naturligt vejen til vækkelsen af den dybeste kraft i det fysiske plan – kundalini shakti.

Når kundalini vækkes på denne vis, gennem fuldstændig overgivelse i det fysiske, vågner den fra det dybeste sted, og vores bevidsthed forbindes ind i dybet af det inderste – så vil kundalini rejsning ske helt organisk og på mest harmoniske vis.

Det er den mest sikre, balancerede, kærligste, harmoniske vej til kundalini rejsning. Meget forskellig fra når kundalini vækkes med energi og forskelligt fra når kundalini vækkes fra et sted højere oppe i energisystemet.

Kundalini rejsning er kroppens svar på spirituel åbning. Det er frisættelse ind i det fysiske plan. Som nødvendigvis må gå sammen med sindets og hjertets opvågning.

.

Dette er muligheden i den spirituelle depression. En dyb mulighed.

Og mødes vi og sidder sammen, i session eller i cirkel, så er det min invitation – at gå med processen, i vågenhed, tillid og nysgerrighed – ikke have forudindtagelser eller mål – og derved dybt erfare og realisere denne dybe mulighed.

Velkommen, og tak for at lytte med 🙏

 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH