Tidlige udviklingstraumer kan godt heales

Tidlige udviklingstraumer – de kan godt heales!

I terapeutkredse er der en bred forståelse af, at nogle traumer og prægninger er så tidlige, at vi ikke kan gøre noget ved dem.

Det kan være svære følelser eller personlighedstræk, som ikke forandrer sig, på trods af vi måske har lavet terapi og kropsarbejde gennem mange år.

Denne video er til dig der har sådanne “terapi-resistente” prægninger, og jeg vil forklare hvordan vi med brug af den højere bevidstheds healende kraft, kan arbejde med problemer, som normale terapeutiske metoder ikke formår.

Med de fleste terapeutiske metoder, bruger vi vores egen vilje og personlighed til at heale vores traumer. Vi arbejder med at blive bevidste om problemer, rumme vores smerte, lave vores mønstre og vaner om på måder der gavner og nærer vores krop og sjæl. Det er rigtig godt, og virker meget langt hen ad vejen. Men, det har en begrænsning.

Fordi, når prægninger er meget tidlige, fra lang tid før vores personlighed eller fornemmelse af at være et individ var til stede, så er vores vilje og personlighed helt ubrugelige kilder til healing. Det svarer til at skulle skifte hjul på en bil der kører – det kan simpelthen ikke lade sig gøre.

Med healing enquiry griber vi det fundamentalt anderledes an. Vi bruger slet ikke vores vilje, personlighed eller mentale forståelse, til at tilgå de dybe traumer og prægninger. Det eneste vi bruger viljen til, er at åbne op og give adgang til, at højere healingskræfter og energier, kan arbejde gennem os og direkte på traumerne.

Det lyder simpelt, det er det også, men sagen er dog at de fleste af os ikke blot med et fingerknips kan åbne op til sådanne større healingskræfter. Til denne åbning, bruger vi derfor metoderne i healing enquiry, til nænsomt og langsomt, at finde vej til de dybere lag i krop, energi og psyke, og vi oplever med egne øjne at healing og transformation finder sted helt spontant i denne process.

Det føles som vi modtager healing helt ned på celle-plan, eller helt ind i vores fineste essens. Det er healing og transformation på så umådelig dybe planer, at det er hinsides vores ord og forståelser. Forståelsen behøves heller ikke, i disse healinger er vi blot tilskuere til at healingen finder sted, og langsomt vil vores sind kunne vænne sig til disse dybere bevidsthedsplaner. I healing enquiry lærer vi langsomt hvordan vi åbner for større bevidsthedskræfter, og hvordan vi danser med de smukke intelligente healingsenergier der spontant flyder til os.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH