Vil du forstå dine problemer – eller vil du se dem løst?

Vil du forstå dine problemer – eller vil du se dem løst?

Til forskel fra meget andet terapi, så er der i healing enquiry ingen analyse eller forståelse af vores problemer. Vi snakker ikke om hvorfor.

“Jamen er det ikke vigtigt at forstå problemet for at løse det?” – Er den naturlige indvending.

Det er ikke min erfaring.

Min erfaring er tværtimod at forståelsen af problemet, og arbejdet med strategier for at løse eller håndtere problemet, ofte er noget vi gør for rent faktisk at undgå reelt at møde det der gør ondt.

Hvis vi i stedet dropper analysen, og – som vi gør i healing enquiry – åbent, nysgerrig og vågent mærker ind i hvordan problemet opleves og lever, så vil der hele tiden dukke dybere lag op. Dybere og dybere i kroppen, og symbolsk set mere og mere arketypisk. Og det der spontant sker, er at det personlige problem transformeres til højere energi og forsvinder….

Forsvinder, forstået som en opløsning eller transformation. Vi har ikke fundet en løsning, og vi har ikke løst det ved hjælp af analyse og strategier, det er bare væk. Gone. Tomt.

Der er i stedet åben frihed og energi der hvor problemet fyldte. Vi kan gå frie videre, uden at behøve slæbe rundt på historien om “vores problem vi engang havde og hvordan vi løste det, og hvordan det nu slet ikke er et problem længere, og vi faktisk slet ikke tænker på problemet mere, men bare er så glade nu vi ikke har et problem”…

Vi er bare frie.

Dette er erfaringen der ligger bag, at vi dropper enhver analyse eller forståelse i healing enquiry.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH