Når visualisering og positiv tænkning ikke giver dig det du længes efter


Når visualisering og positiv tænkning ikke giver den kontakt til dit højere Selv, som du ønsker.

Så snart vi sætter intention, og har en ide om hvad det er vi prøver at opnå – fx “jeg ønsker mere kærlighed så derfor vil jeg tænke positivt, eller forestille mig hvidt lys i mit hjerte” – så har vi i samme øjeblik givet en lille mistillidserklæring til den højere og uendeligt kærlige intelligens som altid står klar og konstant banker på vores dør.

Intentioner og øvelser har helt sikkert deres plads og kan mange gode ting, det kan jeg så fuldt ud bekræfte. Men det jeg har på hjerte, og kan bevidne; er at jeg aldrig aldrig aldrig, i nogen fantasi eller visualisering kan bare 1% hamle op med den fantastiske kreative intelligente strøm højere intelligens og kærlighed der står klar når bare den får lov at flyde.

I healing enquiry sætter vi ingen intention. Vi starter med det simple spørgsmål “hvad er der lige nu?”. Helt åbent, lyttende, nysgerrigt.

I starten er svaret ofte til at overse. “Min lilletå klør”. Og her er det fristende for Jeg’et at sige “Det her fører ingen steder, jeg må hellere give denne process lidt retning”. Men lige der kan vi gå hus forbi. Det jeg har på hjerte er at viderebringe den levende erfaring, at følger vi impulser i nuet, så vil vi meget hurtigt ende med dybder, højder, meningsfylde, intensitet og intelligens som vi aldrig havde troet muligt.

Min invitation er at gå denne vej sammen. Lade dit begrænsede og kontrollerende normale Jeg, som vi normalt lever i, opleve at det godt kan slippe styringen. Når Jeg’et igen og igen ser hvor godt, kærligt og intelligent det som strømmer er, så skifter Jeg’et fra at styre, til at indtage en åben position og bakke op om højere intelligens der strømmer. Jeg’et transformeres blidt og kærligt.

Jeg inviterer dig til at prøve en healing enquiry intro session. Prisen er lidt under halv pris, 150 kr for 1 time og 15 min. Sessionen foregår i Kgs. Lyngby i mit kliniklokale, alternativt online.

På min hjemmeside kan du læse mere om healing enquiry, samt de metoder jeg bruger når der dukker traumer og personlig smerte op på vejen, det er min erfaring det er en vigtig del af rejsen at tage os kærligt af den personlige smerte som den kommer. www.benthaugland.dk

For at aftale tid til en session, ring eller skriv til mig på 21455522.

Jeg glæder mig til at dele healing enquiry med dig.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH