Bevidsthedshealing i sjælens lys

Bevidstheds-healing

null

Bevidsthedshealing er den fineste og samtidig den mest kraftfulde healing, som rækker langt ud over det som snævert set modtager healing i sessionen.

Når vi sidder sammen i åbenhed og sjælens lys, træder alt der er ubevidst, i smerte, i skygge frem i rummet. Helt konkret ser jeg det med det intuitive øje som energistrukturer og former, og som symboler i feltet.

Det er traumer, skævheder, smerter, dødhed, skygger og bevidsthedens mange slør der viser sig på denne måde.

Jeg gør intet, jeg bruger ikke min vilje og jeg prøver ikke at få noget særligt til at ske. Jeg byder det blot dybt velkommen, og kigger dybere for at se hvilken dybere mulighed og ønske der ligger i alt det som træder frem. Jeg byder disse dybere muligheder velkomne. Og jeg inviterer dig til at være med, selv erfare det som det sker.

Det som sker, er at energierne i kroppen, og disse adskilte strukturer, vil begynde spontant at finde på plads. Det kan føles som store energibevægelser i kroppen og store følelsesforløsninger. Vi følger blot med, og lader alt realisere dets større potentiale og finde på plads. Det er som en stor oprydning hvor vi finder ud af at alt vi finder af støvet smuds i de dybeste gemmer, faktisk er der for en grund og finder ny anvendelse.

Resultatet er direkte healing af kroppen og sindet, men på et højere plan er der langt større frugter. For når vi direkte erfarer, at intet vi indeholder er forkert og skal sendes bort, men at alt i os er der med dyb intention og rummende højere muligheder, så vil en dyb eksistentiel tillid finde vej i vores dybeste indre. Tillid til at alt er som det skal være, at vi er dybest set OK, at vi kan stole på at lige meget hvad som møder os, er der en højere mening. Dette er faktisk den smukkeste gave, for det baner vej for at healing med bevidstheden kan blive del af hver eneste vågne minut i vores liv.

Kontakt og praktisk information

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH