Chakra-healing

Chakra-healing

null

Arbejdet med chakra’erne er central del af alt der sker i sessioner. Den højere intentionen er at skabe fri gennemstrømning fra krone-chakra til rod-chakra. Sådan at din fysiske krop bliver en bro mellem himmel og jord, og en portal for at sjælens kraft kan virke gennem din fysiske krop i verden.

Oftest sker bevægelsen ovenfra og ned, hvor alle chakraer i en organisk og naturlig process vækkes, åbnes, og begynder at cirkulere energien frit. Når det sker vil det tit være som et hjul der begynder at dreje i et chacra, eller en sol der tændes.

Det sker i sessionen som integreret del af arbejdet når vi sidder sammen, men på afgørende tidspunkter kan jeg lægge en hånd på et chakra for at støtte en større healing.

Jeg får besked i det indre når det er meningen jeg skal lægge hånd på et chacra, indtil den besked kommer arbejder vi i stole hvor vi sidder overfor hinanden.

Jeg arbejder ikke med intention, energi, lys eller den slags. Jeg forsøger ikke at åbne dine chacraer. Jeg arbejder udelukkende med ren bevidsthed og velsignelseskraft.

Det specifikke arbejde med healing af chakraer, er en integreret del af processen, og først noget vi gør sammen når det er rette tid i den større process.

Kontakt og praktisk information

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH