Qigong og Energiøvelser

Qigong og Energiøvelser

null

Vi kan have store forløsninger, oplevelser af at komme hjem i os selv og stor healing i øjeblikke når vi har den rette støtte omkring os, fx i et terapirum. Lige så vigtigt er det dog at lave løbende arbejde, både for at integrere det som åbnes op i det mere intense arbejde, og ikke mindst til at finde vej tilbage til os selv når vi oplever at komme ud af balance.

Jeg har selv gennem flere år været intenst udfordret af åbninger der svækkede min jordforbindelse, og generelt arbejdet med at få kontakt til min krop. De øvelser der har virket for mig og som jeg kender godt, instruerer jeg i som et supplement du kan bruge derhjemme.

Jeg har selv haft stor glæde af en bredere qigong-praksis, med mange fine nuancer, men når situationen tilspidser og bliver kritisk, så har det været vigtigt for mig at have nogle få virkelig gode energi-øvelser ved hånden som jeg ved bare altid virker. Af denne grund er min tilgang til energiøvelser virkelig basal og simpel, målet er at finde 1-3 simple øvelser som din krop intuitivt elsker, dit energisystem næres af, og som du kan gøre i søvne eller uden at skulle tænke for meget i tidspunkter hvor du kommer ud af balance.

Kontakt og praktisk information

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH