Kundalini-energi

Kundalini-energi

null

Når kundalini-energi vågner i vores krop, er det ofte forbundet med kontroltab, og følelse af at vores personlige og spirituelle process helt skifter gear.


Før kundalini er vi i kontrol. Vores proces og personlige vækst er noget vi selv oplever vi kan forme og vælge. Vi kan vælge en spirituel praksis vi synes virker god, lave øvelser som virker fornuftige, bede til højere magter som vi selv vælger, om ting vi synes vi ønsker os.

Men når der kommer hul igennem til disse meget kraftige upersonlige kundalini-energier, så vendes alt op og ned. Før havde vi processen, nu har processen os. Energier vi ikke forstår og som ligger langt uden for vores bevidste sind, begynder at arbejde i os på alverdens måder.

Det kan se ud på mange måder. Oftest er der oplevelser af energier der arbejder i kroppen. Kriplen, rystelser, smerter, brændende fornemmelser, spasmer. Det kan være forbundet med følelser eller direkte oplevelser af fx slanger eller andre væsener i kroppen.

I forhold til den bevidsthed som åbnes op af kundalini-energien, føles vores normale måde at være på mere og mere som et krampagtigt og begrænset sted af kontrol. Vi har nok levet i denne krampagtige kontrol hele tiden, men nu begynder vi virkelig at mærke begrænsningen.

Problemet og udfordringen dog oftests, at når vi giver slip ind i de her upersonlige energier der vil igennem, så kan det virke meget voldsomt. Vi kan både opleve stor fysisk smerte og kontroltabet kan virke meget skræmmende på vores personlighed.

Ofte har vi dog selv en intuitiv forståelse af, at det ikke kun er skidt hvad der sker med os. Vi forstår måske at det på en eller anden måde er del af vores process, eller vi husker hvordan det hele startede med en meget smuk åbning.

Men det som kan gøre ondt værre, er at vores tilstand og oplevelser resulterer i negative reaktioner fra mennesker omkring os. Det kan være mennesker bliver direkte skræmte og tager afstand, eller i bedste fald at de blot ikke forstår os.

En læge vil måske tro det er en fysisk sygdom. En psykolog vil måske tænke det blot er traumer som skal reguleres. Vores venner synes måske vi er blevet underlige og tager afstand. Det kan være virkelig hårdt ikke at blive mødt.

Det som kan ske; er at vi går med på de gamle strukturer, og prøver at gå tilbage til kontrol og forskellige måder at manipulere og regulere disse nye energier.

Min erfaring er, at det er ofte ikke muligt. Eller, hvis det er muligt vil det kræve vi også lukker ned for vores personlige og åndelige udvikling. Når først disse energier åbner, så er terningerne kastet. Basalt set kan vi vælge enten at gå med energierne, eller febrilsk krampagtigt at kæmpe.

Meget personligt arbejde og terapi-former er heller ikke effektivt i denne situation, fordi alle metoder der arbejder på personlighedens plan slet ikke addresserer det som er i gang, der sker på planer dybere og udenfor vores personlighed.

Det konkrete arbejde med kundalini-energien og hvad du kan forvente

Vejen videre, vejen igennem, er at begynde at møde disse energier, lære deres intelligens at kende, få tillid til dem og så vi kan lade dem arbejde i os uhindret.

Arbejdet med kundalini-energi i en session, vil ofte starte med åben healing enquiry (se evt andre videoer om denne metode). Når der er kundalini energi vil denne oftest blive aktiveret meget hurigt med healing enquiry, og naturligt tage en præcis til den farlige kant af kontrol-tab, dvs lige til det som føles rigtig farligt. Her skifter vi gear til det jeg på min hjemmeside har kaldt “fusions-healing”, hvor vi aktivt påkalder højere bevidsthed uden for vores personlighed til at møde de ting der er for svære. Her går vi ind i en process af bevidst overgivelse. Vi hjælper personligheden til at træde til side for en stund, så den process som kundalinienergien har sat i gang og som sidder fast kan få lov at komme til fuldbyrdelse.

Formålet er i allerførste omgang, at få den oplevelse, at selv om det føles voldsomt og vi måske tror alt falder fra hinanden hvis vi går med energien – så er det ikke hvad der faktisk sker. Vi får oplevelsen af at vi i stedet kommer igennem, og lander et sted af relativ balance, får ny energi, indsigt, mere tillid til processen og føler os mere forbundet til os selv og højere intelligens. Vi begynder at få oplevelsen af godt at kunne stole på denne her energi, og selv om vores sind ikke forstår hvad der sker, vil tilliden begynde at vokse i vores hjerte.

Jo mere tilliden vokser til disse energier, jo mindre bliver den eventuelle angst vi har oplevet som følge af energierne.

Senere, når tilliden til kundalinien er etableret, så kan vi langsomt begynde at danse med den, lære den at kende, finde fortrolighed med den som et nyt og kærkomment aspekt af vores liv. Hermed kan disse energier blive kilde til en strøm af gaver i vores liv – kærlighed, visdom, kontakt til højere bevidsthed.


Kontakt mig for en session

Typer af sessioner

null

Bevidsthedshealing

En dyb shiva-shakti-transmission, for dig med spirituel åbning, som ønsker støtte og healing til at inkarnere kraften balanceret ind gennem alle planer af dig og hele din inkarnation.Læs mere »

Sjælens tantra

For dig der ønsker at danse med alle former og udtryk, transformere alle polariteter, i helligt vågent rum.Læs mere »

Opvågningsmøde

For dig som har den direkte erfaring og erkendelse af levende virkelige og ønsker at mødes og sammen dele ind i livets strøm, kilden, kraften.Læs mere »

Fysisk forankring

Et rum af dybeste holdthed, tryghed, langsomhed, soberhed, hvor de mest sårbare, skamfulde, sensitive aspekter kan blive mødt, holdt og elsket.Læs mere »

Praktisk information og kontakt

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH