Video Test page

Testing videos

null

The videos below are embedded using imedica video module:

Vimeo embed

You tube embed:

Den gode og smukke nyhed er, at det der sker, simpelthen er vores egen længe fortrængte smerte, der på mest insisterende måde forsøger at komme i kontakt. Som blot ønsker at blive set og mødt med forståelse og omsorg. Hvis vi intuitivt kan fornemme, at dette er hvad der sker, så har vi allerede taget det første og vigtigste skridt i vores healingsrejse.

Det smerten kalder på, er at vi ikke undgår den, men vender os mod den, med ønsket om at møde den. Åbent og modigt at sige “jeg vil gerne mærke dig”. Dette valg kan komme fra nød, fordi vi indser at vi ikke længere har andre muligheder, eller at vi allerede har prøvet alt andet. Dette valg kan også komme fra et sted af hjertemod og en intuitiv tillid til at det er muligt.

Det gør ingen forskel hvad der gør at vi er klar til at vende os mod smerten, for når vi møder den og opdager at det blot er os selv, vil modet og villigheden langsomt vokse i os, og vi vil over tid nære vores egen kærlige villighed til at møde alt vi rummer.


Kontakt mig for en session

Andre Ydelser

null

Ustabilitet efter store åbninger

Efter store åbninger af lys, kærlighed eller udvidet bevidsthed, kan der opstå ustabilitet og personligt stof der vil mødes. Dette er en mulighed, ikke nødvendigvis et problem. Læs mere »

Ensomhed og Forladthed

Når vi ikke længere kan løbe fra indre følelser af ensomhed og forladthed, kan vi rammes af stor magtesløshed. Det er når vi når til dette punkt af desperation, at vi virkelig har mulighed for at finde ny vej og dybere kontakt til os selv. Læs mere »

Praktisk information og kontakt

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH