Healing fra Gudskraften selv

Healing fra Gudskraften selv

For mig at se er der 2 slags healing. I styrke er der 10.000 ganges forskel mellem de to.

Den første grad af healing er når vi er i vores personlighed, hvor vi har et defineret problem, som vi gerne vil have til at gå væk. “Jeg vil godt have det bedre så jeg kan få det liv jeg drømmer om”. Det er healing der handler om begrænsede problemer, og hvor vi med metoder prøver at korrigere hen mod noget vi synes er bedre.

Den anden grad af healing, er den healing der sker, når vi formår at overgive vores personlighed. Denne healing er i styrke og dybde 1.000 eller 10.000 gange større. Denne overgivelse finder tit først sted, når vi kommer til et punkt, hvor vi dybt erkender, at der er ikke mere vi kan gøre med vores personlighed. Tit er dette en desperat process, hvor vi dybt indser at vi kan ikke komme videre af viljens vej, og vi her bliver inderligt villige til at overgive os. Her kan vi sige dybt noget i retning af “Gud, jeg overgiver mig, gør med mig hvad du vil”.

Når vi formår, blot i et øjeblik, at tage skridtet ind i overgivelse til Gudskraften, Universet, Altet, Kilden – så skaber det mulighed for at kræfter så store, at det er over enhver forstand, kan trænge dybt ind i vores krop og inderste væsen, og fuldstændigt omorganisere os.

Det er forskellen på at få plaster på et sår, og få en åben bypass operation. Graderne af healing er dimensioner til forskel!

Men hvis ikke man har oplevet at få en sådan bypass-operation i egen erfaring, og ikke ved at det findes, så kan man jo godt tro, at det eneste der er muligt, er første type af healing hvor man arbejder med energier, blokeringer, ubalancer. Hvor man korrigerer, og som følge deraf får det bedre.

Jeg har på min egen krop, igen og igen, oplevet Gudskraftens enorme potentiale og mulighed, igen og igen, og alt i mig er dedikeret til at støtte mennesker i overgivelse, til at modtage den ufattelige gave og velsignelse det er at lade Gudskraften selv heale de dybeste dele af vores sind, energi, krop, væsen og eksistens.

Det er ufatteligt hvad der er muligt, når vi formår at åbne os til denne kraft.

Jeg, som den der sidder i behandler-stolen, healer ikke. Det er ikke mig der gør arbejdet. Det eneste jeg gør, er at jeg inviterer og støtter til overgivelsen, og i denne overgivelse peger din bevidsthed mod Gudskraften. I sessioner med Gudskrafts-healing, er det udelukkende overgivelse og bøn som er vejen.

Det eneste jeg gør, er at støtte i at slippe frygten og pege på Gudskraften. Og så klarer Gudskraften alt arbejdet.

Når det gælder de mere konkrete problemer, så er der masser man kan gøre ved konkrete afgrænsede problemer – der er blot andre mennesker, der er bedre til at hjælpe. Man kan gå til læge med sin krop, til psykolog med sit sind eller til healer med sit energisystem. Der er masser man kan gøre for at rette op på ubalancer, sådan at man kan blive funktionel og balanceret.

Hvis vi arbejder med konkrete problemer, i Healing Enquiry, så er det ikke med målet af få det afgrænsede problem til at gå væk – men gennem healingen af det lille afgrænsede problem, at styrke din tillid til Gudskraften. Sådan at du senere vil blive klar til endnu større overgivelse. Lige meget hvad vi laver i session, peger det mod Gudskraften. Hvis ikke nu og her, så som optakt og forberedelse.

Mit hjerte er viet til mennesker i overgivelse. Mennesker der er i gang med at smide deres personligheds frygt, og er klar til at træde ind i levende møde med Gudskraften. Gudskraften der brænder alt op som er illusion. Brænder alt der er adskilt. Splitter alt ad der holder sammen på personlighedens vilje som styrende kraft. Det er dette jeg ønsker og står til rådighed for.

Og når vi træder ind på denne vej, så er alt muligt. Healing og transformation over enhver forstand er mulig. Ingen traumer, ingen sår er for dybe.

Den eneste hage der er, er at det ikke er os selv der beslutter hvordan healingen kommer til at ske.

Den eneste pris, er alle vores drømme, alle vores illusioner, alle vores forventninger til livet. Prisen er alle vores kraft til hvad dette liv rummer. “Jeg vil gerne være glad altid, smertefri, godt parforhold, økonomisk tryghed”. Alle de krav må vi opgive.

Dette er den eneste pris. Dette er den lillebitte pris vi skal betale, for at den største kraft kan begynde at arbejde igennem os.

Det er den eneste pris vi skal betale, for at Gudskraften selv kan både heale os og skabe os på ny.

Den eneste pris, er at opgive alt vi troede vi var.

Dette er min invitation. Dybt velkommen, dig som ønsker at sige dybt ja, i overgivelse til Gudskraften selv.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH