Ustabilitet efter store åbninger

Ustabilitet efter store åbninger

null

Store åbninger kan være fantastiske. Lige så stor åbningen er, lige så dyb kan den efterfølgende modsatrettede bevægelse blive.

Store åbninger og lysindstrømning kan opleves som stor ekspansion af bevidstheden og blive et med alting, enorme kærlighedsfølelser, bølger af energi igennem kroppen, møde med Gud eller skabninger. Når det sker er det ofte med dyb vished om at denne oplevelse er sand, og det kan føles som at have nået målet.

Lige så stor åbningen er, ligeså dyb kan den modsatrettede bevægelse blive. I stedet for lykke og evig bliss, vælder smerte og ustabilitet til overfladen af vores bevidsthed. Dette kan opleves på mange måder, fx:

  • At falde fra himmelen til helvedet.
  • Desperation over at det smukkeste og mest sande er gået væk “Hvor blev det af, Gud hvorfor har du forladt mig”.
  • Skam over måske at have gjort noget forkert, ikke være god nok, være grundlæggende defekt.
  • At føle alt er gået galt og at den spirituelle vej ikke er for mig.

Hvis vi ikke forstår hvad der sker, og ikke vi bliver mødt i smerten og med forståelse af den proces der er gået i gang, så er det naturligt at vi begynder at kæmpe for at holde fast i vores åbning, og forsøger at distancere os fra alt mørket, ustabiliteten og smerten, som pludselig vælder frem. Vi kan stikke af fra smerten på mange måder, fx:

  • “Jeg skal bare tænke positivt og fokusere på lys, så går det væk og jeg kan klare mig igennem”.
  • “Det er nogle andres energier jeg har fået ind i mig, det tilhører ikke mig”.
  • “Det går ikke at mærke det, jeg kan meditere mig ud af det”.
  • “Jeg er nok den eneste der oplever det her, jeg kan ikke fortælle andre om det, jeg må hellere lade som om alt er OK og håbe det går over”.
  • “Jeg ved godt at det rigtige er at være med accept med alt som er i nuet, meeen på en eller anden måde gælder det ikke lige for det her nu.”

Prisen for ikke at møde smerten

Hvad der ikke altid er åbentlyst, er at vi betaler en stor pris for ikke at møde den smerte og ustabilitet der kommer til overfladen. Prisen er at vi må splitte os selv. Før vi mødte mørket var vi glædeligt uvidende om det, men nu når vi først en gang har mødt det vil vi ikke længere kunne gemme det helt lige så langt væk som før. Selv hvis det lykkes os at distancere os fra det, lægge låg på, stabilisere os selv – så vil vi sandsynligvis opleve at leve med en evigt nagende usikkerhed omkring vores eget væsen, og en spire af frygt for om det mon blusser op igen. I værre tilfælde lykkes vi ikke med at lukke ned for mørket, og vi vil blive ved at blive overvældet, og kan ende med at måtte lukke vores krop og sind ned med afhængigheder eller andre former for bedøvelser.

De gode nyheder

Mit budskab er den glædelige nyhed, at intet er gået galt.

Den ustabilitet og alt det skyggestof som kommer efter store åbninger, er en helt naturlig process og simpelthen blot det næste skridt i vores fysiske og sjælelige udvikling. Det kan være meget at skulle håndtere, men første skridt er at se og forstå at vi er på rette vej – allerede her løftes en meget stor byrde. Fra at have et uoverstigeligt problem, står vi nu med en mulighed for vækst og større frihed.

Den næste gode nyhed er, at dette skyggestof kommer til os som en støtte i at træde tage vores højere potentialer på os – fordi vores evolutions højere visdom ved, at der nu er klarhed til at det kan blive mødt. Vores afgrænsede sind og normale hverdagsbevidsthed kan ikke møde dette mørke, det var derfor det måtte pakkes væk i første omgang, men den åbning som har været startskuddet til skyggestoffets fremkomst, er samtidig den kilde af højere bevidsthed som kan give den nødvendige energi og bevidsthed til at møde skyggestoffet. Vi har allerede de ressourcer der skal til for at møde skyggerne, det føles bare ikke altid sådan. Heri ligger selve vores ekspansion, for skyggerne presser os til at finde disse ressourcer og bringe dem til vores bevidsthed. Fra at vi havde en indledende åbning, hjælper skyggestoffet os til at integrere denne åbning.

Endnu en god nyhed er, at dette skyggestof ikke blot er noget som skal overstås og overkommes så vi kan få det godt igen. Det er derimod en reel ressource. Ved at møde og transformere dette skyggestof, vil vi kunne hente enorme mængder af energi og visdom, som har været bundet i det ubevidste. Skyggestoffet ligner umiddelbart uhyrer og problemer, men det er dybere dele vores eget tabte selv, og mødet med det er starten på en smuk og stærk rejse hjem i os selv og til større helhed.

Praktisk om arbejdet med ustabilitet, smerte og skygger

Mit indledende mål i arbejdet med din som oplever ustabilitet efter store åbninger, er at vise dig gaven i skyggerne, og hjælpe dig til at få en konkret erfaring med at det er muligt at møde og transformere skyggestoffet til energi, fred, frihed, kærlighed, helhed – og meget andet smukt.

Så snart du har denne konkrete oplevelse og erfaring, så er min erfaring at dit indre mod og styrke vil vokse. Lige meget hvor stor eller lille en krise du står i, og hvor meget din krop, energi og sind er i ubalance, så kan dette frø af styrke, mod og dyb vished om at være på rette vej få rod. Når kerne-overbevisningen at “Der er noget galt med mig” er erstattet af vished om der er vej er rejsen for evigt ændret.

Herfra kan vejen stadig være lang. Der kan være mange skygger og tilstande som skal mødes. Men du vil have forståelsen af at du selv rummer hvad der skal til. Herfra kan du bruge mig til konkret støtte i at møde og rumme tilstandene som de kommer. Eller til at få fat i din sjæls styrke hvis du skulle miste kontakten. Det er et smukt og stærkt makkerskab.

De konkrete metoder jeg bruger til at støtte dig i at møde skyggerne, er arbejdet med indre delpersonligheder, hvad jeg over en bred kam kalder indre barn arbejde (læs mere here). Til omprogrammering og healing af de helt dybe sår, som ikke kan nås med vores almindelige vågne bevidsthed er metoden fusions-healing. Hvis du allerede har oplevet store åbninger, vil denne metode sikkert falde dig naturlig og dit energisystem byde den intuitivt velkommen (læs mere her). Når der kommer stabilitet i dit system, så er healing enquiry en dyb og afsindig effektiv metode til at transformere skyggestof og hente visdom i højt tempo (læs mere her).

Hvad du kan forvente

Du kan forvente at blive mødt uden frygt for din ustabilitet eller indre smerte. Du kan forvente at få en konkret og dyb erfaring med, at det som føles mest mørkt, skamfuldt, smertefuldt og som noget der skal gemmes væk – godt kan mødes, og vil vise sig at være en del af dig der blot længes efter at blive befriet. Du vil opdage forløsning af dyb smerte, og en indre styrke og mod spire. At få disse indledende erfaringer kræver blot en dyb session, og vil ofte ske i løbet af de første 1-3 sessioner. Dette er den vigtigste del af arbejde.

Det efterfølgende arbejde med skyggestof kan tage lang tid og vil være en løbende process, der indledende har høj intensitet og tager meget opmærksomhed. Min erfaring fra mig selv og mange andre, er at den intense del af processen tager minimum nogle måneder. Hvor længe du ønsker at blive i processen bliver efter ret kort tid et aktivt valg fra din egen side, det er arbejde der både kan gøres intenst eller fordelt samtidig med du lever et mere normalt liv.


Kontakt mig for en session

Typer af sessioner

null

Bevidsthedshealing (Shiva-Shakti transmission)

En dyb shiva-shakti-transmission, for dig med spirituel åbning, som ønsker støtte og healing til at inkarnere kraften balanceret ind gennem alle planer af dig og hele din inkarnation.Læs mere »

Opvågningsmøde

For dig som har den direkte erfaring og erkendelse af levende virkelige og ønsker at mødes og sammen dele ind i livets strøm, kilden, kraften.Læs mere »

Sjælens tantra

For dig der ønsker at danse med alle former og udtryk, transformere alle polariteter, i helligt vågent rum.Læs mere »

Fysisk forankring

Et rum af dybeste holdthed, tryghed, langsomhed, soberhed, hvor de mest sårbare, skamfulde, sensitive aspekter kan blive mødt, holdt og elsket.Læs mere »

Praktisk information og kontakt

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH