Healing ved sjælens egen kraft – invitation til shiva-shakti transmission

Healing rummer et paradoks: Vi kan ikke heale, hvis vi har healing som primære mål.

Hvis vi fejler en sygdom eller går med en smerte, og vores mål er selve det at få smerten til at gå væk, så bliver vores eget mål og fokus en blokering i sig selv.

Vi kan først heale for alvor, når vi slipper målet om at heale. Det ved vi godt intuitivt. Vi ved godt, at det er først når vi slipper kampen, at vi kan se vejen klart. Det gælder i det største og i det mindste.

Dette er årsagen til, at jeg ikke tilbyder healing af fysiske problemer, som sygdom, smerter og den slags.

Fordi jeg kender en healingsvej der er så meget større og så meget dybere, end at få smerten til at gå væk.

Jeg kender en vej, hvor smerte i stedet for at være et problem, bliver en mulighed og en dør, som peger dybere ind. Den bliver invitationen til en vækkelse af sjælens kraft.

Følger vi den invitation, og slipper at kæmpe med “døren” – altså med smerten – så viser den smerte os ind i den dybere årsag til smerten og til al lidelse: Det at vi ikke kender os selv.

Vi ved simpelthen ikke hvem vi dybest set er, og vi ved ikke hvorfor vi er her. Vores sjæls kraft får ikke lov at strømme i os.

Jeg lover dig, at roden til rigtig meget lidelse som kan manifesteres som fysisk sygdom, er at vi simpelthen ikke aner hvem vi selv er, og ikke står i vores sjæls kraft.

Vejen jeg peger på, er en vej jeg oplever vi først for alvor kan gå, når vi har en eller anden grad af spirituel åbning. Det er først når vi har et glimt eller intuition af det som er større.

Når vi på et eller andet plan har “set lyset”, så fortærsket en metafor som det er.

Når vi har smagt det, som er større end det vi tror vi er.

Ja, så kan vi gå den healingsvej, som jeg taler om.

Det er en vej som er intuitiv, og hvor vi følger et meget dybt indre kald hjem til essens.

Når vi laver healing i session, så er det en healing der arbejder på dette dybeste plan af vores inkarnation.

Det er en healing som arbejder på det inderste af rygsøjlen med at skabe flow fra det højeste lys til det dybeste dyb.

Det er en healing som ikke lader sig forstyrre af om der er en brækket arm eller en sygdom i kroppen, men som er så skarp og lige til kernen, fuldstændigt orienteret mod det dybeste inderste legeme her i dualitet:

En healing af sjælens legeme, her i inkarneret krop.

Det legeme der ligger som det fineste skisma mellem dualitet og enhed, og er det legeme hvorigennem sjælen kobler på inkarnationen i den inderste rygstrømning.

En healing der arbejder på at få en fuldstændig ren, stabil, levende og BEVIDSTGJORT strømning fra krone til jord, og dybest set fra himmel til jord.

Det er min erfaring at for rent faktisk virkelig at kunne værdsætte denne healing, så kræver det en energetisk sensitivitet, en grad af intuition og dyb tillid uden konkret mål.

Det kræver allerede at være på en oprigtig spirituel vej. At oprigtigt at værdsætte og fornemme det vidunder større end hvad vi kan forstå.

Oprigtigt at stå åben for at noget større må indtage min krop og leve igennem mig.

Det er den indstilling og orientering, som når den er tilstede, gør det muligt for sjælen at vågne ind gennem os.

Den orientering kan se ud på flere måder. Den kan være brændende klar, vi kan være “on fire” som tændt af en spirituel ild, fx hvis vi har en kraftig åbning. Eller ligeså vel kan det være en blød indstilling af åbenhed for det spirituelle fra et modent jeg.

Hvadend brændende intenst, eller blødt og organisk, så er det denne åbenhed til noget større, der er en forudsætning for at kunne modtage denne “shiva-shakti transmission”

Orienteringen mod det større, er også med til at skabe en sikkerhed i den måde healingen kan lande ind i vores fælles rum.

For når vi mødes i en fælles orientering mod det som er større, så vil det også være klart at det er ikke mig Benedict der er kilden til det der strømmer.

Så vil det ikke komme ideer om at det er mig der er kilden til healingen og indstrømningen i vores rum. Det vil være klart for os begge, at det er det som er større end både du og jeg der er kilden.

Hvis der er den gensidighed i orientering, så kommer vi ikke til at ryge ind i julelege, hvor jeg kommer i en rolle af at være sådan en “healer-type”, men hvor det i stedet bliver tydeligt at det der åbnes til og strømmer i vores rum, er en gave der er givet frit og en kraft som flyder frit gennem hele eksistensen.

Så bliver vi ikke viklet ind i alverdens afhængighedsmønstre, autoritetsdynamikker og projektioner, som ellers nemt kan ske i et rum af åbning til højere energi og bevidsthed.

Så når den grundlæggende orientering er tilstede, er det “sikkert” – også for mig – at lave så dyb en healing.

En deling fra hjertet, om den Shiva-shakti transmission som jeg inviterer til her.

Tak for at læse med, og hvis dette resonerer dybt, er du velkommen at skrive til mig.

Tak 🙏💛🔥

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH