Hvad er healing og hvad ønsker vi at opnå når vi arbejder med os selv?


Hvad vil det sige at heale? Hvad er det vi egentligt ønsker at opnå når vi arbejder med os selv?

Det er så naturligt og menneskeligt at svare, at “Det er at få det godt”. Det er jo heller ikke forkert, men problemet er, at den ide oplever jeg igen og igen er den største begrænsning for at vi virkelig får adgang til de allerstørste healingskræfter i os selv.

Der hvor jeg oplever healing bliver virkelig kraftfuld er når vi i stedet for at løse problemet, finder det sted i os selv som er så uendeligt stort og kærligt, og som elsker selv den dybeste smerte og det mørkeste mørke i os.

Når vi finder dette sted og nærer det, så bliver enhver smerte som rejser sig i os en anledning til denne uendelige kærlighed vækkes i os. Så bliver selve smerten, mørket, skyggerne og vores dæmoner, til brænde på kærlighedens bål.

Så begynder vi at stoppe med at se smerten som noget der skal gå væk; men i stedet lade vores healingsrejse blive en smuk og kraftfuld dans – som forhåbentligt fortsætter resten af livet 🔥

Det er tilgangen til smerte, der ligger bag healing enquiry som terapeutisk process, og bag min invitation til dig der ønsker at møde dig selv og din egen smerte.

Ring eller skriv til mig på 21455522 for at aftale en healing enquiry intro session. En intro session varer 1 time og 15 min, koster 150 kr, og foregår i mit kliniklokale i Lyngby.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH